Yandex Metrica

Altay Bayındır'ın eski hocasından olay itiraf: Herkes şok olmuştu!

Altay Bayındır'ın eski hocasından olay itiraf: Herkes şok olmuştu!

Son dakika haberleri... Altay Bayındır ile beraber Ankaragücü'nde birlikte çalışan Mustafa Kaplan, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçında ıslıklanan eski öğrencisine sahip çıktı.

Spor

28.01.2024, 20:11

Teknik direktör Mustafa Kaplan, Ankaragücü'nde beraber çalıştığı Altay Bayındır hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Milli kalecinin ıslıklanmasının yanlış olduğunu öne süren Kaplan, "Altay, Türk futbolu için değerli bir isim. Ligimizde Türk kaleci oynatayan takımlar belli. Hem Fenerbahçe'ye hem dem milli takıma uzun yıllar katkı verecek. Bir hatayla Altay'ı kaybetmemek lazım. Ankaragücü'nde birlikte çalıştık. Ekstra antrenmanlar yapan bir kaleciydi. Önünde uzun yıllar var. Fenerbahçe ve Jesus arkasında durmalı" açıklamasında bulundu.

Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Haberi Görüntüle

MUSTAFA KAPLAN: HERKES ŞOK OLMUŞTU

Ankaragücü'nde Altay'a kaptanlığı ilk veren isim olan Kaplan, "Altay'a ilk kaptanlığı verdiğimde herkes şok olmuştu. Şimdi Fenerbahçe'de kaptanlık yapıyor. 40 bin kişinin önünde oynamak kolay değildir. Sürekli kitap okur. Dünyanın en iyi kalecilerini izlerdi. Volkan Demirel'i de izlerdi. Altay kaybedilmemeli" dedi.

Altay'a daha önce Avrupa'dan teklif geldiğinin de anlatan Kaplan, "Belçika, İngiltere'den ve İtalya'dan isteyen kulüpler vardı. Altay ile konuşmamda, 'Fenerbahçe'de kalıcı ol. Avrupa için erken' dedim. O da bana, 'Uzun yıllar Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum' dedi. Çok profesyonel bir kalecidir" yorumunda bulundu.

Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Haberi Görüntüle

MUSTAFA KAPLAN: ALTAY DA 30 MİLYON EURO EDER

Altay Bayındır'ın doğru zamanda Avrupa'nın büyük bir takımına gideceğine inandığını söyleyen Altay Bayındır, "Eğer Uğurcan Çakır 30 milyon euro ediyorsa Altay da o rakamı eder. Dediğim gibi zamanı geldiğinde Fenerbahçe'ye büyük paralar kazandırarak Avrupa'nın yolunu tutabilecek kapasitede bir kaleci" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading