Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altay Bayındır'a Olympiakos maçı öncesi ilginç soru!

Altay Bayındır'a Olympiakos maçı öncesi ilginç soru!

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve kalecisi Altay Bayındır, Olympiakos maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 18:02

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam evinde Yunanistan ekibi Olympiakos'u ağırlayacak. 

Karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve Altay Bayındır zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Pereira ile analizlerini herkesten daha iyi yaptıklarını dile getiren Altay Bayındır, "Daha iyi olmak için uğraşacağız. Her maç gibi çok önemli bir maça çıkacağız. Bu maça hazırız, biz Fenerbahçe'yiz. Rakibin kim olduğu önemli değil. Oynadığımız futbol belli" ifadelerini kullandı. 

Son zamanlarda topla fazla oynadığı konusuna da değinen genç kaleci, "Futbolda böyle durumlar var. Rakip baskı kurunca topa müdahele etmek durumunda kalabiliyorsunuz. Böyle hataları her kaleci yapabiliyor. Kaleci hocası konusu yönetimin tasarrufudur, hocalar değişebilir. Biz oyuncu olarak kendi gelişimimize ve bunun için çalışmamıza odaklanmalıyız" dedi.

Altay Bayındır, Sivasspor maçında yaptığı hatanın sorulması üzerine şu cevabı verdi;

"Taktik veya teknik anlamda saha içinde kararları veren oyuncunun kendisidir. Sivasspor maçında çalım atmak benim kararımdı, rakip baskı yaptı. Top geçseydi bunlar konuşulmazdı ama olumsuz giden bir şeyden sonra bunlar konuşuluyor. Kurtarışlardan çok hatalar konuşuluyor. Büyük bir camiada oynuyoruz, burada hatanın yeri yok ama sağlıklı açıdan bakmak gerekirse hatalardan ders çıkarıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading