Yandex Metrica

Almanya'yı geri çeviren Türk yıldız, A Milli Takım'ı seçti

Almanya'yı geri çeviren Türk yıldız, A Milli Takım'ı seçti

Son dakika haberleri... Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln'de forma giyen Salih Özcan, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Spor

09.03.2024, 01:12

Alman ekibi Köln'de forma giyen orta saha oyuncusu Salih Özcan, A Milli Takım'ın 29 Mart'ta İtalya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna dahil edildi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Almanya doğumlu 24 yaşındaki futbolcunun milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandığı belirtildi.

Açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Salih Özcan'a 'Hoş geldin' diyor ve ay-yıldızlı formayla nice başarılar kazanacağı bir milli takım kariyeri diliyoruz." denildi.

Salih Özcan, bu sezon Bundesliga'da çıktığı 25 karşılaşmada 2 gol kaydetti. Salih, alt yaş kategorilerinde Almanya Milli Takımı'nın formasını giymişti.

Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Haberi Görüntüle

SALİH ÖZCAN'DAN AÇIKLAMA

"Ailemle defalarca konuştuk ve sonunda inanarak bu kararı verdim: Türkiye için oynamak istiyorum. Ülkem adına her milli maçta, her şeyimi vereceğim, Türkiye formasıyla sahaya çıkıp mücadele etmek için sabırsızlanıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading