Yandex Metrica

Almanya Kupası üst üste ikinci kez Leipzig'in!

Almanya Kupası üst üste ikinci kez Leipzig'in!

Leipzig, Almanya Kupası finalinde karşılaştığı Eintracht Frankfurt'u 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Spor

23.01.2024, 20:59

Almanya Kupası finali Eintracht Frankfurt ile Leipzig arasında oynandı. Rakibini 2-0 yenen Leipzig, şampiyonluğunu ilan etti.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda Leipzig ile Eintracht Frankfurt arasında oynanan ve 74 bin 322 seyircinin izlediği Almanya Kupası final karşılaşmasının ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek? Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK GOLLERİ İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen Leipzig 71. dakikada Christopher Nkunku ve 85. dakikada Dominik Szoboszlai ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Böylelikle üst üste ikinci kez Almanya Kupası'nı kazanan Leipzig toplamda da kupayı ikinci kez müzesine götürdü.

Leipzig'in Almanya Kupası'nı kazanmasıyla Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 2022-2023 sezonunu 7. sırada tamamlayan Eintracht Frankfurt gelecek sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek. Ligde sezonu 6. sırada tamamlayan Bayer Leverkusen ise gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading