Yandex Metrica

Almanlardan bomba iddia! Beşiktaş'ın yeni hocasını açıkladılar

Almanlardan bomba iddia! Beşiktaş'ın yeni hocasını açıkladılar

Alman basını, son olarak Norwich City'nin teknik direktörlüğünü yapan Daniel Farke'in Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ın yerine göreve geleceğini yazdı.

Spor

23.01.2024, 18:26

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Sergen Yalçın'la yollar ayrıldı. Beşiktaş'ın listesinde birçok hoca adayı var. Siyah-beyazlı yönetimde tek hedef iki hafta sonra oynanacak olan Fenerbahçe derbisine yeni hocayla çıkmak.

Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ İÇİN DANIEL FARKE İDDİASI

Beşiktaş için birçok hocanın adı yazılırken Alman basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Daniel Farke olacak. 

Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı yapan kim? Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı... Haberi Görüntüle

ANLAŞMAYA VARILDI

Son olarak İngiltere Premier League takımı Norwich City'nin teknik direktörlüğünü yapan 45 yaşındaki Daniel Farke'in Beşiktaş'la anlaşmaya vardığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading