Yandex Metrica

Alişan'dan Ergin Ataman'a olay hareket! Sosyal medyaya damga vurdu

Alişan'dan Ergin Ataman'a olay hareket! Sosyal medyaya damga vurdu

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Şarkıcı Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman'a yaptığı gönderme olay oldu.

Spor

23.01.2024, 19:24

ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'i play-off final serisinde 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Ülker, 4 sezon sonra şampiyon oldu.

Sinan Erdem'de şampiyonluk kupasını kaldıran Sarı-lacivertliller, büyük sevinç yaşadı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçeliliği ile bilinen şarkıcı Alişan, Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman'a göndermede bulundu.

Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı yapan kim? Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı... Haberi Görüntüle

ALİŞAN'DAN ERGİN ATAMAN'A GERGİN GÖNDERMESİ

Play-off aşamasında oynanan üçüncü maç sonrası Anadolu Efes antrenörü Ergin Ataman'ın "Seri 2-1'e geldi, şimdi onlar düşünsün. Biz şampiyon olacağız. Ülker Arena'ya kupayı kaldırmaya gideceğiz" sözlerine Alişan'dan cevap geldi.

Şampiyon olduktan sonra oğluyla beraber video paylaşan Alişan, "Şampiyon, kaldıracağız birazdan gerginin sahasında kupayı" ifadelerini kullandı.

Ayrıca rresmi Twitter hesabından da paylaşım yapan Alişan, Ergin Ataman'ın fotoğrafını paylaşarak şampiyonluk göndermesinde bulundu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok! Cezaları açıklandı Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok! Cezaları açıklandı Haberi Görüntüle

ALİŞAN'DAN ERGİN ATAMAN PAYLAŞIMI 

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

ALİŞAN'DAN ERGİN ATAMAN'A GERGİN BENZETMESİ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading