Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ali Koç'un Szalai pişmanlığı ortaya çıktı: 20 M euro zarar

Ali Koç'un Szalai pişmanlığı ortaya çıktı: 20 M euro zarar

Fenerbahçe'ye yakınlığıyla bilinen spor yorumcusu Ahmet Ercanlar, Atilla Szalai hakkında flaş bir iddiada bulundu. Szalai'ye geçtiğimiz sezonlarda 20 milyon euro teklif geldiğini ve Ali Koç'un bu teklifi reddettiğini açıklayan Ercanlar, bu reddetmeden dolayı Ali Koç'un pişman olduğunu söyledi.

Spor

23.01.2024, 20:51

İstanbulspor ve Giresunspor maçında yaptığı bireysel hatalar ile takımının puan kaybetmesine sebeb olan Szalai'ye tepkiler sürüyor. Macarlı stoper için bir flaş iddia da spor yorumcusu Ahmet Ercanlar'dan geldi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Macaristan maçı değerlendirmesi Haberi Görüntüle

Ercanlar'ın açıklamaları şu şekilde;

"Ben böyle bir rezalet böyle bir kötü futbol görmedim. 4 tane final maçınız var bunları kazanmanız gerekirken takım olarak felaket bir tablodasınız. Söylenecek hiçbir şey bulamıyorum.Sezonun göz bebeği Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu en kötü futbolunu oynadılar. Bir tane iyi olmaz mı bir takımda. Fenerbahçe'de ne Jesus'ta ne oyuncularda olumlu bir şey bulamıyorum, utanç verici. Fenerbahçe, iki maçta Giresunspor'a 5 puan kaybetti, al o 5 puanı şu anda 3 puanla lider olursun. Bütün hafta ne yaptınız? Çantada keklik mi gördünüz bu maçı?"

Kızılyıldız - Panathinaikos maçı bugün mü? Kızılyıldız - Panathinaikos saat... Haberi Görüntüle

2. BİLE OLAMAYACAK

"İstanbulspor'a 2, Giresunspor'a 2 puan verildi. Oyuncu özeline gelirsek Valencia çok kötüydü, aşırı top kaybı yaptı. Hoca farklı oyuncu tercihleri yaptı ama girenler de çok kötüydü.Ferdi Kadıoğlu yarım metre yanındaki adama pas veremedi, Arda çok kötüydü. Bir Rossi vardı sahada bal yapmayan arı. 3 tane oyuncu çabalasa Fenerbahçe bu maçı alırdı ama bir tane böyle bir oyuncu yoktu sahada.Fenerbahçe kritik eşikte ki maçları alamıyor, Fenerbahçe 2.'liği de kaybedecek. Hangi gazeteci Ali Koç istifa demiş de ben diyeyim. Başkan Ali Koç kongreye gideceğim dedi hani nerede adayJorge Jesus kalacaksa takıma iki tane stoper lazım. Bu stoperlerle olmaz Jesus'un atletik ve hızlı oyunculara ihtiyacı var"

Olaylı derbide sahaya ilk atlayan taraftar açığa çıktı! Almanya'dan Papara... Haberi Görüntüle

SZALAİ 20 MİLYON EURO'YDU 

"Szalai Fenerbahçe'nin futbolcusu değil. Ben bu tarz stoperleri beğenmiyorum, çok yumuşak bir oyuncu. Geçen sezon piyasasını bulmuşken satılmalıydı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading