Yandex Metrica

Ali Koç yeni hocasını buldu! Derbiyi beraber izlediler

Ali Koç yeni hocasını buldu! Derbiyi beraber izlediler

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de yeni teknik direktör belli oluyor. Vitor Pereira ile yolları ayırmak isteyen yönetim yeni hocasını A Milli Takım'da buldu.

Spor

23.01.2024, 18:30

Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi sona eriyor.

Beşiktaş karşısında alınan 2-2'lik beraberlik sonrası gece yarısı toplanan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri Portekizli teknik direktörün görevine son verilmesi gerektiğine karar verdi.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak ile yakın zamanda iletişime geçen Sarı-lacivertliler, devre arasında imzayı attıracak.

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ İLE AYNI KAREDE

Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Stefan Kuntz ile beraber izlemeye gelen Kenan Koçak'ın Ali Koç ile aynı karede yer alması çok konuşuldu.

Birlikte sıcak bir sohbet gerçekleştiren ikilinin birbirlerine sarılması gündem oldu.

A Milli Takım'da göreve gelmeden önce Bundesliga'da Honnover 96 ile geçen sene 34 lig ve 2 Almanya kupası maçına çıkan Kenan Koçak,  16 galibiyet, 6 beraberlik ve 17 yenilgi yaşadı.

Ligi 13.sırada 42.sırada tamamlayan Koçak, sezon sonu görevinden ayrıldı. 

Taktik olarak ofansif bir tavır sergileyen 40 yaşındaki antrenör, ligde oynadığı mücadelelerde 53 gol atarken, kalesinde ise 51 gol gördü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading