Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ali Koç TFF'ye yüklendi, "ilk hafta oynamayalım"

Ali Koç TFF'ye yüklendi, "ilk hafta oynamayalım"

Ali Koç: "Süper Lig'de belki ilk haftanın maçlarını kulüpler oynamamalı! TFF kime çalıştığını, kime hizmet ettiğini anlamalı. Bizim patronumuz olmadığını anlamalı!"

Spor

23.01.2024, 17:32

Kulüp kanalında ekonomi basınıyla bir araya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç,"Türkiye, 500 milyon dolarla başarılı bir Süper Lig yayın ihalesi yapıyor. Yarısı TL, yarısı dövizle ödenmek üzere. İhale yapıldıktan ilk sene sonra, 500 milyonluk ihaleden ilk kesiği yiyoruz. Bir şekilde kur sabitleniyor. 2018-19'da bir daha bir sabitlenme oluyor. Kur, 3.8'de sabitlenirken, ortalama kur 5.3. Buradan da bir 84 milyonluk kaybımız oluyor."ifadelerini kullanarak yayıncı kuruluşa sitem etti.

384 milyon Dolar kaybımız var

TFF'nin sürekli indirim talebi için takımlara geldiğini kaydeden Ali Koç, "Bizden koronavirüs indirimi de isteniyor. 2021'e geldik, 4 senede 2 milyar dolar almamız gerekirken, 384 milyon dolar kaybımız oluyor. Gelelim bu seneye, yayıncı kuruluş son ödemesini yapmıyor. İndirim istiyor, niye indirim istiyorsun kardeşim?"

TFF bizim patronumuz değil

Yaşananlardan dolayı çok rahatsız olduklarını dile getiren Ali Koç: "Belki de bundan sonra yapmamız gereken, ilk haftanın maçlarını kulüpler olarak oynamamak. TFF, bizim patronumuz olmadığını ve kime hizmet etmek için orada olduğunu anlamalı. Bizim çıkarlarımız için bu markayı yönettiklerine er ya da geç vakıf olacaklar." görüşlerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading