Yandex Metrica

Ali Koç'tan Trabzonspor'a pankart tepkisi: Bu cesareti nereden buluyorsunuz?

Ali Koç'tan Trabzonspor'a pankart tepkisi: Bu cesareti nereden buluyorsunuz?

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyerek Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında dile getirdiği 8. şampiyonluğa tepki gösterdi.

Spor

23.01.2024, 19:13

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3 Temmuz 2011'de yaşananlar ve Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında söz ettiği 8. şampiyonluk hakkında basın toplantısı düzenledi.

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR 12 NİSAN? Bugün hangi takımların maçı var? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR 12 NİSAN? Bugün hangi takımların maçı... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ

Sayın Cumhurbaşkanımızın, onun liderliğinde bu terör örgütüyle verilen bir mücadele var. 'Fenerbahçe, bu sürecin en büyük mağdurlarından biri' diyor.  Cumhurbaşkanımız, Fenerbahçe'nin, bu vatanın bu örgütten kurtulması için mücadele verdiğini söylemiştir

Cumartesi günü oynanan maçta yaşanılanlar, biz Fenerbahçelilerin tahammül sınırını aşmıştır. Bir takımın 38 yıl sonraki şampiyonluğu veya herhangi bir takımın şampiyonluğu bizi ilgilendirmez. Ancak hiçbir şampiyonluk, başka bir takıma dil uzatma hakkını vermez.

Fenerbahçe sadece kendi mücadelesini vermekle kalmıyor, bu vatanın, bu örgütten kurtulması için de mücadele vermiştir' diyor.

Kazanmanın da kaybetmenin de asaleti vardır. Saygı bekliyorsanız saygılı olmayı bileceksiniz.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: 3 TEMMUZ FETÖ OPERASYONU

Sayın bakanlarımıza seslenmek istiyorum. Türk futbolunu yönetenler üzerinde baskı yaratarak futbolun dinamiklerini altüst ediyorsunuz. Zayıf olan adil rekabet ortamının tamamen ortadan kalkmasına sebebiyet veriyorsunuz.

Trabzonspor yöneticilerine sesleniyorum, 8 şampiyonluğunuz olduğunuz ne kadar iddia ederseniz edin, devletimizin duruşu ve mahkemelerin kararının ortak paydası, 3 Temmuz'un bir FETÖ operasyonu olduğudur. Bu gerçek, tüm mahkemelerce kanıtlanmıştır.

Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: BASKI ALTINDA BIRAKIYORSUNUZ

Kendi taraftarlarına silahsız sevinin çağrısında bulunup, maçta silahlı bir pankartı asmak, sadece dizginlenmeyen Fenerbahçe kompleksinizin bir parçası değil, tam bir akıl tutulmasıdır.

Son yıllarda Trabzon'u tutan devlet görevlilerin bunu açıkça sergilemeleri, açıkça şampiyonluk dilemeleri, bu camianın kendini ayrıcalıklı düşünmesine sebep oluyor. Türk futbolunu yönetenleri etkiliyor ve baskı altında bırakıyorsunuz.

Temsilciler kurulunda bir başkan vekili var. 2015 yılında Trabzonspor yöneticisi. Trabzon'da hakemlerin soyunma odasında rehin tutulmasında bu kişi başrolde. O zaman 1 yıl men cezası almış ve bugün bu kurulun başında.

12 yaşında bir çocuğun 'Formanı alabilir miyim?' pankartı içeri alınmadı. Ama bu paçavra nasıl içeri alındı? İstanbul'da kurallar farklı mı? Devlet yetkilileri, Trabzon'da korkuyor mu, çekiniyor mu? Kimden çekinip, korkuyorlar?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olduğu sürece toplantılara katılmayacağız. Ahmet Bey'in şahsıyla problemim yok. Böyle bir pankarta izin veren kişi, kulüplerin başında olamaz.

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: TRABZONSPOR'U TEBRİK ETMEYECEĞİM

Sayın Cumhurbaşkanı ve devlet büyüklerimize gideceğiz. Süleyman Soylu, bizimle görüşmek isterse, ona da gideceğiz. Trabzonspor anıtı, kaynak yaratmak için doğaldır. 8 şampiyonluk diyeceklerse, o kendi bilecekleri iş. 8 şampiyonluk kutlayanın müzesinde 8 kupa olur."

Maç bittikten sonra bir iki başkan tebrik mesajı girdi. Başkanlar whatsapp grubuna ben de şu mesajı attım; "Tebrik etmek isterim ama etmeyeceğim.

2015'te kurşunlanan ve faili bulunmayan olay hafızalarımıza kazınmışken, bunu bir şampiyonluk maçında pankarta yansıtarak alay konusu yapmalarını hiçbir şekilde kabul etmeyeceğimizi ve buna müsaade eden bir başkanla aynı masada olmayacağımızı belirtirim' dedim.

En azından geçici bir süre için yabancı hakemin hiç zararı olmaz, faydası olur. Ben de bu noktaya geldim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading