Yandex Metrica

Ali Koç'tan sitem dolu sözler: Fenerbahçe'nin adını geçirmeyenlere selam olsun

Ali Koç'tan sitem dolu sözler: Fenerbahçe'nin adını geçirmeyenlere selam olsun

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, ''Fenerbahçe’nin yatırımları, sabrı, inancı, emeğini görmeyenlere, bu başarıda Fenerbahçe’nin adını geçirmeyenlere de selam olsun. Bizlerin ismini zikretmeyerek bizi daha fazla motive ettiğinizi sizlere söylemek istiyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçelisiniz." diyerek göndermede bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:08

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, boksta şampiyon olan sporcuları tebrik ederken Türkiye'nin göğsünü kabartan başarılara imza atan sporcuların isimlerini zikredip sarı-lacivertli kulübün adını anmayanlara göndermede bulundu.

Ali Koç'un FBTV'ye yaptığı konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde; 

Siz sadece Türk kadın boks tarihine geçmediniz, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de tarihine adınızı altın harflerle yazdırdınız. Bu başarıda Fenerbahçe'nin adını geçirmeyenlere selam olsun. Siz ne yaparsanız yapın, biz doğru bildiğimiz şekilde en iyisini yapmak için, ülkemiz ve spor için var gücümüzle devam edeceğiz. İsmimizi zikretmeyerek bizi daha fazla motive ettiğinizi söylemek istiyorum.

Atamızın kızları, Cumhuriyetimizin kızları Türk kadınının neler başarabileceğini böyle önemli bir tarihte göstermiş olmanız da bence ayrıca not edilmesi gereken bir konu. Bütün bunların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etrafında gerçekleşmesi, o günlere rastlaması da ayrıca dikkat edilmesi gereken bir konu.

Bizi şımarttınız. Bizim beklentilerimizi yükselttiniz. Olimpiyatlardan sonra Buse Naz’a da söylemiştim. Paris Olimpiyatlarında inşallah yolumuz açık olur, şans yanımızda olur ve bir kez daha Türk sporunda ‘dönüm noktası’ diyebileceğimiz başarılara imza atarız. Madalya kazanan tüm sporcuları kutluyorum. 12 sporcuyla katıldık, 8’i Fenerbahçemizin sporcusu. Toplam 7 madalya aldık. Müthiş olay.

Madalya kazanan tüm sporcuları kutluyorum. Türk kadın boksu için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Bugün federasyon başkanımızla da konuştum. İlk defa takım halinde dünya şampiyonu oluyoruz. İlk defa bu kadar çok madalyayı bir turnuvada alıyoruz.

Müthiş bir turnuvaya şahitlik ettik. Olimpiyat düzeyinde bir organizasyon. Ciddi yatırımlar yapılmış, her detayı düşünülmüş. O yüzden de Sayın Eyüp Gözgeç nezdinde bütün federasyonumuzu tebrik ediyorum. Müthiş bir organizasyona imza attılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading