Yandex Metrica

Ali Koç'tan derbi öncesi transfer müjdesi! Real Madrid'in yıldızı geliyor

Ali Koç'tan derbi öncesi transfer müjdesi! Real Madrid'in yıldızı geliyor

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'de bu akşam oynanacak derbi öncesi ortaya çıkan transfer haberi Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Spor

23.01.2024, 18:29

Devre arası takviye yapmayı düşünen Fenerbahçe, Real Madrid'in dünya yıldızını sezon sonuna kadar kiralayacak.

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve lider Trabzonspor'un maç fazlasıyla 15 puan gerisine düşen Sarı-lacivertliler, Ocak ayında Eden Hazard'ı kiralayarak taraftarına jest yapacak.

Daha önce verdiği röportajda Türkiye'de Fenerbahçe'ye sempati duyduğunu açıklayan Belçikalı yıldızın Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

2019 yaz transfer döneminde Chelsea'den Real Madrid'e 115 milyon Euro'ya transfer olan 30 yaşındaki yıldız, son 2 sezonda 55 maça çıkarak hayal kırıklığı yarattı.

Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve medya çıldırdı Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve... Haberi Görüntüle

2 SEZONDA 5 GOL ATTI

Chelsea'de gösterdiği olağanüstü performansın gerisinde kalan Hazard, Real Madrid'ın son yıllarda yaptığı kötü transferlerinden biri olarak gösteriliyor.

Sakatlıklardan dolayı formunu yakalamayan Belçikalı futbolcu, 55 maçta sadece 5 gola atıp, 9 asist yaptı. 

Piyasa değeri 25 milyon Euro'ya düşen hücum oyuncusunun 2022 Dünya Kupasına formda gitmek için 1.5 sezon Fenerbahçe'de kiralık oynamak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin maaşının bir bölümünü karşılamak istediği oyuncudan yarım sezon memnun kaldığı taktirde 1 sezon daha kiralamak için girişimlerini sürdürecek.

FENERBAHÇE'NİN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

2011'de Fransa'nın Lille takımında oynayan Eden Hazard, Chelsea'ye transfer olmadan önce Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a gelmişti.

O dönem yaşanan transfer krizlerinden dolayı imza atamayan yıldız oyuncu 1 sezon sonra İngiltere'nin yolunu tuttu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading