Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ali Koç'tan açıklama! Fenerbahçe ligden çekilecek mi?

Ali Koç'tan açıklama! Fenerbahçe ligden çekilecek mi?

Adana Demirspor maçının yankıları devam ederken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Fenerbahçe ligden çekilecek mi?'' tartışmalarına son noktayı koydu.

Spor

04.03.2024, 14:41

Fenerbahçe, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yılın ilk Olağan Yüksek Divan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Divan Kurulu üyeleri harici rekor katılım gerçekleşti.

Hakem kararlarının damga vurduğu Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Okan Buruk Fenerbahçe'nin rekorunu kırmayı hedefliyor Haberi Görüntüle

LİGDEN ÇEKİLME KARARI OYLANDI!

Başkan Ali Koç: "Ligden çekilme falan saçma sapan laflar. Öyle bir şey yok! Selahattin Baki'nin dediği gibi 'Biz bu ligi şampiyon bitireceğiz' mi diyeceğiz yada 'Yeter artık sınırı aştınız, biz maça çıkmıyoruz' mu diyeceğiz. Maça çıkıp 1 dakika kalıp sahadan ayrılmak, bu sezonu feda etmek demektir ama inanın geleceğimiz için çok önemli bir adımdır. Biz 'Kupa sizin, lig bizim' kafasını görmüş bir camiayız. Sonuna kadar savaşacak mıyız? Biz bunu oyladık dün. Bunu illa Konya maçında da yapmak zorunda değiliz. Böyle devam ederse, başka maçta da devam ederiz. 11'e 3 devam kararı çıktı. Ben 3'ten biriydim. Artık yeter! Siz bu camiayı ciddiye almıyorsunuz, yeri geliyor katlediyorsunuz, yeri geliyor ısıra ısıra yiyorsunuz. Nereye kadar bu şekilde devam edebiliriz sorgulanmalı. Fenerbahçe'nin olmadığı Türkiye Ligi, Türkiye Ligi değildir.  Rakip takım ne diyor, 'Biz her yerdeyiz' diyor. Biz her yerde değiliz, doğrunun yanındayız. 20 senedir TFF'nin içine yuvalanmadık, kendimize çalışan bir medya ordusu yaratmadık, yaratmayız da." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading