Yandex Metrica

Ali Koç şampiyon yapacak teknik direktörü buldu! Guardiola'nın akıl hocası Fenerbahçe'de

Ali Koç şampiyon yapacak teknik direktörü buldu! Guardiola'nın akıl hocası Fenerbahçe'de

Son dakika haberleri... Gelecek sezon için Joachim Löw ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, rota değiştirerek Arjantinli teknik adama yöneldi.

Spor

18.02.2024, 20:48

Sezon sonuna kadar İsmail Kartal ile yoluna devam eden Fenerbahçe'de yeni teknik direktör için son karar veriliyor.

Alman teknik adam Joachim Löw ile yapılan görüşmelerin uzamasının ardından Ali Koç, Leeds United'dan ayrılan Marcelo Bielsa'ya talip oldu.

Daha önce yapmış olduğu açıklamalarda 'Bielsa ayarında bir hoca getireceğiz' sözünü veren Koç, bu kez tecrübeli hocanın boşa düşmesiyle düğmeye bastı.

İngiltere'de son 3,5 sezonda Leeds United'ı yöneten 66 yaşındaki hoca, alınan kötü sonuçların ardından yerini  ABD'li Jesse Marsch'a bırakmıştı.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ SON KOZUNU OYNAYACAK

Aziz Yıldırım'ın 20 senelik başkanlığının ardından koltuğu devralan Ali Koç'un henüz şampiyonluk yaşamaması taraftarın tepkisini çekmişti.

İç sahada oynanan mücadele sonrası istifaya davet edilen Koç'un bu kez son kozunu oynayarak Bielsa'yı göreve getireceği öğrenildi.

Tecrübeli antrenöre yüksek maaş teklifinde bulunacak Fenerbahçe'nin Bielsa'yı ikna etmeye yakın olduğu konuşuluyor.

Dünya futbolunun en başarılı teknik direktörü olarak gösterilen Pep Guardiola'nın en çok etkilendiği antrenör olarak bilinen Bielsa'nın 8 sezon şampiyon olamayan Fenerbahçe'ye ilaç olacağı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading