Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ali Koç Pereira'ya destek olup, Mesut Özil'i hedefe koydu

Ali Koç Pereira'ya destek olup, Mesut Özil'i hedefe koydu

Son dakika haberleri... Süper Lig'de oynanan son 4 maçta galip gelemeyen Fenerbahçe'de Ali Koç, merak edilenleri cevapladı. Vitor Pereira'nın arkasında duran Koç, Mesut Özil'e göndermede bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:17

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp kanalı FB TV'de gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Takımdan gönderilmesi beklenen Vitor Pereira hakkında konuşan Koç, "Bazı transferler elimizde olmayan sebeplerden dolayı son dakikaya kaldı. Finansal kısıtlamalara rağmen en iyi kadroyu kurduk. Takım kurmaya çalışırken FFP gibi elimizde olmayan sebeplere, manevra alanımızı daraltan nedenlere rağmen en iyi kadroyu kurduk. Kağıt üzerinde Fenerbahçe kadrosu bize göre en iyisi." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe hangi takımı alacak? Fenerbahçe yurt dışından takım (kulüp) mü... Haberi Görüntüle

PEREİRA DAHA İLK HAFTA HEDEFE KONDU

Vitor Pereira'nın göreve geldiği ilk günden bu yana hedef tahtasına konduğunu dile getiren Ali Koç, "Vitor Pereira birinci gün daha hedef tahtasına konuldu. Türk hocaya 5-6 haftada 'Sabır' derler. Pereira hem yabancı, hem de Fenerbahçe'nin hocası olması nedeniyle esneklik, kredi az. Pereira buraya para için gelmedi. Çin'de kazandığı paraları akıl edemezsiniz." dedi.

Ramazan paylaşımı yüzünden IŞİD'li ilan edilmişti! Rüdiger'den Alman gazeteciye suç... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: MESUT ÖZİL TİCARİ İŞLERİNİ BIRAKSIN

"Buradan Van Persie olayı çıkarılmaya çalışılıyor. Mesut daha sık oynamak istiyor. Oynamaya aç. Haklı bu konuda. Mesut aşık olduğu ülkesine, taptığı takımına döndü. İyi olmasını şampiyonluk kadar istiyorum. Artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı."

"Süper Lig'de 7. haftaya lider girdik, takım da hoca da övülüyor. Ardından gelen 4 haftada kaybettiğimiz puanlar, sergilediğimiz oyun, kırılgan olan camiamızda 'Bu sezonda mı boşa geçecek' endişesi yarattı."

"Pereira hem yabancı hoca olduğu için hem de Türk hocaları koruma güdüsü olduğu için 1-0 mağlup başladık maça."

"Vitor Pereira'nın arkasındayız, takımımıza güveniyoruz. Hocanın ilk günkü inancı hala devam etmekte. Evet puan farkı açıldı, 10 puan ama bir takım arayı açtı. Diğer ebedi dostlarımız, ezeli rakiplerimizle aynı puanlardayız."

"Galatasaray maçı sonucu ne olursa olsun farklı bir şey olmayacak. Derbiyi biz kazanacağız."

İsmail Kartal Trabzon'da böyle isyan etti: Bizim burada sevinmeye hakkımız... Haberi Görüntüle

YAKIŞIYOR MU 3 DİYE BAĞIRMAK?

"Başkanı istediğiniz kadar protesto edin ama bu futbolcuların günahı yok. Yakışıyor mu 3 3 3 diye bağırmak? Penaltı atarken ıslıklamak? Sorun bunu kendinize. İstifa çağrıları ile aynı kanaatte değilim. Geldiğimizden beri hangi şartlarda bu görevi yerine getirmeye çalıştığımızı tarih yazacaktır."

"Televizyonlarda Fenerbahçeli yorumcular diğer takımlara göre Fenerbahçe'yi daha çok eleştiriyor. Adil görünmek için bunu yapıyorsanız Fenerbahçe'yi kullanmayın."

FIFA'nın affı yok! 5 Süper Lig kulübüne transfer yasağı Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: HAVLU ATMAYIN

"Taraftarın desteğine ve sevgisine hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Şimdiden havlu atmayın. Bizim ümidimiz kesilmedi. Sizin ki de kesilmesin. Fenerbahçe yükselişe geçecek hiç şüphem yok."

"Taraftarı bırakmak istemiyorum ama taraftarın kendilerini sorgulamalarını ve bu tuzağa düşmemelerini istiyorum. Neden bu sorunlar diğer takımlarda yaşanmıyor?"

"Gücümüz yettiği kadar her mücadeleyi vereceğiz. Sırf benim bu pozisyonda olmamam için Fenerbahçe'nin yıpranmasına sevinenlere buradan selam olsun."

"Görev süremiz ve hedeflerimiz bellidir. Hedeflerimize ulaşamayacağımıza inandığımız gün, bir dakika bile beklemeden gerekeni yaparız."

İngilizler onun peşinde! "Yeni van Dijk" için 100 milyon euro... Haberi Görüntüle

SEÇİM İSTEYEN ER MEYDANINA GELSİN

"Genel kurula gitmeyi düşünmüyoruz. Bizim görev süremiz, yapmak istediklerimiz belli. Varsa bir aday çıksın, ona göre değerlendirelim. Şu anda bizim hedeflerimizde bir sapma yok. Taraftarlarımız da inanmaya desteklemeye devam etsinler. Şu anda içinde bulunduğumuz ortam fayda sağlamıyor. Camia olarak bu kadronun etrafında kenetlenelim. Sezon sonunda hesap vermemiz gerekirse veririz. İnancımız kaybolduğu zaman bir dakika tereddüt etmeyiz. İnancımız kaybolduğunda da gerekeni yaparız. Er meydanına çağıran olursa da seve seve geliriz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading