Yandex Metrica

Ali Koç kupa fiyaskosu sonrası soyunma odasını bastı futbolcuları haşladı: Sizin aklınız alıyor mu?

Ali Koç kupa fiyaskosu sonrası soyunma odasını bastı futbolcuları haşladı: Sizin aklınız alıyor mu?

Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a son saniye golü ile elenen Fenerbahçe'de Ali Koç, soyunma odasını bastı. Futbolcularıyla tek başına görüşme yapan Ali Koç, 'Bu yaşananlara anlam veremiyorum. Açıkçası inanamıyorum. 10 kişi kalmış bir takıma nasıl elendiğinizi aklım almıyor. Sizin alıyor mu? Bana bir şey söyleyin.' dediği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 18:47

Lig'de lider Trabzonspor'un 20 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda uzatma dakikalarında gelen golle Kayserispor'a elendi ve taraftarını hüsrana uğrattı.

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

'SİZİN ALIYOR MU?'

Milliyet'in haberine göre; son saniye golünün ardından deliye dönen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, soluğu soyunma odasında aldı. Tek başına takımla görüşen Ali Koç, "Bu yaşananlara anlam veremiyorum. Açıkçası inanamıyorum. 10 kişi kalmış bir takıma nasıl elendiğinizi aklım almıyor. Sizin alıyor mu? Bana bir şey söyleyin." dediği öğrenildi.

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Haberi Görüntüle

'TARAFTARA BORÇLUSUNUZ'

Sarı-Lacivertli taraftarların isyanında haklı olduğunu belirten Ali Koç, "Taraftara borçlusunuz. Yağmurda çamurda tribünleri dolduruyorlar, size destek veriyorlar. Aşkları için bunu yapıyorlar. Siz bu formanın hakkını veremiyorsunuz." dediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading