Yandex Metrica

Ali Koç görüştüğü 3 yeni hocayı duyurdu!

Ali Koç görüştüğü 3 yeni hocayı duyurdu!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bugün yapılan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 3 Temmuz süreci ve takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Koç, Trabzonspor'a da göndermede bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:46

Fenerbahçe'de Ali Koç, Şubat ayında yapılan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 

Aykut Kocaman, Vitor Pereira ve yeni teknik direktör hakkında itiraflarda bulunan Koç, 3 Temmuz süreciyle ilgili Trabzonspor'a çağrıda bulundu.

Gelecek sezon için 3 yeni hocayla görüştüklerini de belirten Ali Koç, kısa sürede kararlarını vereceklerini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ;

Dönüp baktığım zaman belki de Aykut Kocaman'ı tutup bir sezon daha devam etmek daha doğru karar olabilirdi.

2011'deki şampiyonluğumuz hedef alınarak, kulübümüzün ve Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm değerlerine, önceki başkanımız Aziz Yıldırım'a, varlığımıza ve bütünlüğümüze yapılan FETÖ saldırısı 27 Aralık'ta Fenerbahçe'nin haklılığıyla son bulmuştur.

54 yaşındayım, 48 senedir bilfiil tribünlerdeyim. Kendi sahamızda 2-0 geride olduğumuz bir maçta 'üç üç üç' diye bağrıldığını hayatımda ilk defa görüyorum. Nitekim maç 2-2 sonuçlandı.

Fenerbahçe şike yaptı diye yazan çizen konuşanların inadına Yargıtay kararımızı pek çok gazeteye tam sayfa ilan olarak verdik. Verdik ki Fenerbahçe'nin haklılığı yüzlerine tokat gibi çarpsın.

Çok uzun ve kapsamlı bir çalışmanın sonucu olarak Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkının 3 Temmuz sürecinde dönemin TFF'si tarafından engellenmesi hatta gasp edilmesi neticesinde tazminat davamızı açtık.

Hak etmediğiniz kupa için FETÖ söylemlerinin yanında mı olacaksınız yoksa Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında mı olacaksınız? Artık karar verin. Hem öyle, hem böyle olmaz. Tarafınızı seçin.

Kim Min-Jae ve Crespo'yu Vitor Pereira getirdi. En formdaki oyuncumuz ama bonservis ödediğimiz için Crespo'yu listeye dahil edemedik.

Belirlediğimiz 3 hocayla müzakereler devam etmektedir. 2'siyle parasal konuşmalar aşamasına gelinmiştir. Vizyon, konsept, plan, maçlar inceleniyor ve seyrediliyor. Bu konuda acele etmeden en sağlıklı karar için devam ediyoruz..

Aykut Kocaman'ı ben kovmadım. Aykut Kocaman benim için bu saatten sonra ne olursa olsun Fenerbahçe camiasının en kutsal değerlerinden biridir. Gol krallığı, şampiyonluklarıyla değil, bizzat 3 Temmuz'daki duruşuyla kutsaldır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading