Yandex Metrica

Ali Koç, Fenerbahçe Koleji'ni devretti! Öğrenci velileri ayaklandı

Ali Koç, Fenerbahçe Koleji'ni devretti! Öğrenci velileri ayaklandı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un üyelerden habersiz Fenerbahçe Koleji'ni devrettiği iddia edildi. Öğrencilerin velileri sosyal medyadan tepki göstererek geri adım atılmasını istedi.

Spor

09.02.2024, 21:28

Fenerbahçe'de 4.sezonunu geçiren Ali Koç, taraftarlar çileden çıkardı.

Aziz Yıldırım'ın 20 senelik görevin devraralar başkanlık koltuğuna oturan Koç, Fenerbahçe Üniversitesi’nden sonra Fenerbahçe Koleji'nin de zarar ettiğini öne sürerek Bahçeşehir Koleji’ne devretti.

İki kolej arasında yapılan anlaşmaya göre Bahçeşehir Koleji, aylık 400 bin TL ödeyecek.

Daha önce 2019 yılında Fenerbahçe Üniversitesi'ni Medicana Sağlık Grubu’na devrederek taraftarların tepkisini çeken Ali Koç, koleji de elden çıkararak kulüp üyelerini sinirlendirdi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

VELİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Bahçeşehir Koleji'ne devredilen Fenerbahçe Koleji öğrencilerinin velileri ve camianın önde gelen isimleri Ali Koç'a sert tepki gösterdi. Yönetimin genel kurul üyelerinin görüşüne başvurmadan böyle ciddi bir karar alması camiada büyük tepkiye neden olurken, genel kurul üyeleri kulübe mail atarak, telefon ederek ve sosyal medyadan tepkilerini dile getirerek geri adım atılmasını istedi.

Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada “Fenerbahçe Koleji devredilemez” etiketi açarak, Ali Koç ve yönetimine tepkilerini dile getirdiler.

2014 yılında Fenerbahçe Koleji’nin yer aldığı 26.5 dönümlük arazi ihaleyle satışa çıkarılmıştı. Eski başkan Aziz Yıldırım, ihaleye girerek değerinin üstünde 70 milyon TL bedelle araziyi kulübe kazandırmış, Fenerbahçe Koleji’nin bugüne gelmesini sağlamıştı.

VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM ÜYELERİ UYARMIŞTI

Fenerbahçe tarihinin efsane başkanlarından biri olarak anılan Aziz Yıldırım, geçen yıl yapılan seçimli genel kurul öncesi kulüp iştirakleri ile ilgili yönetime geniş yetki veren 16. madde konusunda genel kurul üyelerini uyarmıştı.

Yıldırım, “Tehlikeli madde. Bu maddelerde şirketi alıp devrediyor ama soyut. Somut yok. Gayrimenkulleri, hisse senetlerini satıyor. Burada bir rakam belli değil. Bunun arkasından kulübü de satıyoruz diyebilirler. Ne olacağı belli değil” demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading