Yandex Metrica

Ali Koç'a mesaj! Fenerbahçe için dönüyorlar: Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman bir arada

Ali Koç'a mesaj! Fenerbahçe için dönüyorlar: Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman bir arada

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin efsane başkanı olarak tarihe geçen Aziz Yıldırım 69.yaşını Aykut Kocaman ile kutladı. Birçok davetlinin katıldığı gecede Fenerbahçe marşları söylendi.

Spor

09.02.2024, 20:39

Fenerbahçe'de 20 sene başkanlık yaptıktan sonra 2018'de koltuğu Ali Koç'a kaptıran Aziz Yıldırım geri dönüşün sinyallerini verdi.

Bugün 69.yaş gününü kutlamak için dostlarıyla bir araya gelen Yıldırım'ın Aykut Kocaman ile yemek yemesi taraftarları şaşırttı.

Anadolu yakasındaki bir restaurantta gerçekleşen davete Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım, Önder Fırat ve Aykut Kocaman katıldı.

Keyifli bir akşamın yaşandığı gecede Aziz Yıldırım'ın sürekli Fenerbahçe marşlarını söylemesi dikkatlarden kaçmadı.

Özellikle Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Mihriban' türküsünü Fenerbahçe'ye uyarlayan Yıldırım marş söylediği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Haberi Görüntüle

AYKUT KOCAMAN DÖNÜYOR MU?

Ali Koç'un göreve geldiği sezon takımdan gönderdiği Aykut Kocaman, yaklaşık 3 sene sonra görevine geri dönebilir.

Aziz Yıldırım ve yakın ekibinin sezon sonu oluşabilecek bir olumsuzluk durumunda kulübe seçime götürmek için yoğun uğraş vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Aday olmaması durumunda Aziz Yıldırım'ın mutlaka kendisine yakın bir ismi başkanlığa hazırlayıp, sık sık görüştüğü Aykut Kocaman'ı tekrar teknik direktörlüğe getireceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading