Yandex Metrica

Alexis Sanchez Süper Lig deviyle anlaştı! Menajeri İstanbul'da

Son dakika haberleri... İtalya Serie A ekibi Inter'de forma giyen Alexis Sanchez'in yeni sezonda Süper Lig'e transfer olacağı söylentileri gündemde bomba etkisi yarattı. Şili milli takımında da oynayan tecrübeli oyuncunun menajeri görüşme yapmak için İstanbul'a geldi.

Spor

23.01.2024, 19:14

Kariyerinde Barcelona, Manchester United, Arsenal ve Inter gibi takımların formasını terleten Alexis Sanchez'in Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öğrenildi.

Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan 33 yaşındaki yıldızın İstanbul'da kariyerine devam etmeye sıcak baktığı belirtildi.

Mevcut başkan Burak Elmas'ın kadroya dahil etmek istediği Sanchez'in menajerinin haziran ayında yapılacak yeni seçimlerin sonucunu beklediği iddia edildi.

Yeniden aday olmayı düşünen Elmas'ın seçimi kazanması halinde Şilili futbolcuyla resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Haberi Görüntüle

INTER'DEN GALATASARAY TRASFER MÜJDESİ

Sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden Sanchez'in yeni sezonda serbest bırakılacağı öğrenildi.

Kadroda düşünülmeyen milli oyuncuya takım bulunmasını istendi.

Galatasaray'ın talip olduğu yıldız isim Süper Lig'de oynamayı düşündüğü ve bu nedenle Fernando Muslera ve daha önce Fenerbahçe forması giyen Isla'dan biligler aldığı konuşuluyor.

Bu sezon 26 lig maçına çıkan Sanchez, 5 gol atıp, 3 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading