Yandex Metrica

Alexander Sörloth kimdir, nereli, kaç yaşında?

Alexander Sörloth kimdir, nereli, kaç yaşında?

Alexander Sörloth kimdir, nereli, kaç yaşında? Alexander Sörloth hangi takımlarda oynadı? Alexander Sörloth'un maaşı ne kadar? Gibi merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Spor

27.03.2024, 12:00

Gösterdiği performans ile sosyal medyanın ve sporseverlerin gündeminden düşmeyen Alexander Sörloth, hayatı en çok merak edilen futbolcular arasında. Peki Alexander Sörloth kimdir? Alexander Sörloth hangi takımlarda oynamıştır? Alexander Sörloth kaç yaşındadır? Alexander Sörloth hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Haberimizin devamında Alexander Sörloth hakkında bilgileri bulabilirsiniz.

İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! Haberi Görüntüle

ALEXANDER SÖRLOTH KİMDİR?

5 Aralık 1995 yılında Norveç’in Trondheim kentinde dünyaya gelen Alexander Sörloth, 1.95 boyundadır. Başarılı oyuncu futbol kariyerinde bu kadar yetenekli olmasının bir nedeni olduğunu söylüyor. Sörloth için futbol, ailesinden kalan değerli bir miras. Yetenekli futbolcunun babası Göran Sörloth Norveç’in eski futbolcularından biri. Kendisi de oğlu gibi forvet pozisyonunda yıllarda top koşturmuş. Hatta Alexander Sörloth’un babası Göran Sörloth 1993-1994 yılları arasında Bursaspor’da forma giymiş. Alexander Sörloth, ülkesinin takımlarında amatör olarak futbol kariyerine başlamış, 2016 yılında Hollanda’nın Groningen takımına 550 bin lira karşılığında transfer olmuştur. 1 sene bu takımda oynadıktan sonra 450 bin lira karşılığında Midtjylland takımına transfer olmuştur.

Arda Güler Barcelona maçında oynayacak mı? 21 Nisan Arda El Clasico'da forma giyecek mi? Arda Güler Barcelona maçında oynayacak mı? 21 Nisan Arda El... Haberi Görüntüle

ALEXANDER SÖRLOTH HANGİ TAKIMDAN GELDİ?

Hızlı bir transfer dönemi yaşayan Alexander Sörloth, Midtjylland takımında gösterdiği üstün performansı ile dikkatleri üzerine çekti ve Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’a yüksek bir bonservis bedeli ile geçiş yaptı. Takımın çok büyük beklentiler ile aldığı Sörloth burada yeteceğini sergileyemedi. Sörtloth, ertesi yıl Belçika'nın gözde ekiplerinden Gent'e kiralanmıştır. Gent takımı ile toplam 19 maça çıkan Alexander Sörloth, 4 gol atmıştır. Sezon sonu ise İngiltere'ye dönmüştür. Sonraki süreçte Crystal Palace, Alexander Sörloth'ü Gent takımından sonra Trabzonspor'a kiralamıştır.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

ALEXANDER SÖRLOTH NEREDE OYNUYOR?

Alexander Sörloth, aynı zamanda Norveçli milli bir futbolcu olarak Bundelisga takımlarından RB Leipzig'de top oynamaktadır. RB Leipzig takımına genç oyuncu Alexander Sörloth, 22 Eylül 2020 yılında katılmıştır. Bundeslisga ekibinden biri olan RB Leipzig ile imzaladığı sözleşmenin bitiş tarihi ise 30 Haziran 2025'tir. Alexander Sörloth'un şu an prensipte Fenerbahçe ile anlaştığı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading