Alanya'dan Trabzonspor'a ağır darbe

Süper Lig'in 18. haftasında Alanyaspor, Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti. Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez Trabzonspor'a bir maçta 5 gol attı.
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında geçtriğimiz yılın şampiyon takımı Trabzonspor'u konuk etti. Alanya'daki maçta Trabzonspor, ağır bir yara aldı.
Trabzonspor, büyük bir şok yaşayarak sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez Trabzonspor'a bir maçta 5 gol attı.
İLK KEZ İLK YARIDA 3 GOL YEDİ
Alanyaspor'a 3 puanı getiren golleri Efecan Karaca, Ahmed Hassan (2), Eduardo ve Yusuf Özdemir kaydetti. Trabzonspor, bu sezon ilk kez bir lig maçının ilk yarısında üç gol yedi.
PUAN FARKLI 10 OLDU
Trabzonspor, tarihi mağlubiyetin ardından 29 puanla 6. sırada kaldı. Bordo-Mavili takımın lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 10 oldu. Alanyaspor ise 24 puanla 8. sıraya çıktı.
