Yandex Metrica

Alanya’da 2 kırmızı kart, 5 gol var, kazanan Altay

Alanya’da 2 kırmızı kart, 5 gol var, kazanan Altay

Süper Lig'in 2. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor ile Altay karşı karşıya geldi.

Spor

23.01.2024, 21:58

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'ndaki mücadelenin 23. dakikasında Efecan Karaca, Martin Rodriguez'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu inceleyen hakem Mete Kalkavan sarı kartı iptal ederek milli futbolcuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

10 kişi kalan rakibi karşısında açık alanlar yakalayan Altay, 27' Khaly Thiam ve 32. dakikada Martin Rodriguez'in golleriyle devreyi 2-0 önde kapattı.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG FİKSTÜR

İkinci yarıda da ataklarına devam eden İzmir ekibi, 49'da Cesar Pinares ile skoru 3-0'a getirdi. Alanyaspor Famara Diedhiou'nun ayağından bulduğu golle 67. dakikada farkı 2'ye indirdi.

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

ALANYASPOR 9 KİŞİ KALDI

Ev sahibi ekipte Famara Diedhiou, 76. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışı kaldı.

Alanya'daki gecenin gol perdesini Altay'ın yeni transferlerinden 85' Ahmed Yasser Rayan yaptı: 1-4.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol sesi çıkmadı ve Mustafa Denizli'nin ekibi Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Siyah-beyazlılar ligin ilk haftasında Yukatel Kayserispor'u 3-0 yenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading