Yandex Metrica

Al-Nassr'dan Ronaldo'ya dudak uçuklatan hediye

Al-Nassr'dan Ronaldo'ya dudak uçuklatan hediye

İngiliz medyasında yer alan habere göre; Al-Nassr, Cristiano Ronaldo'ya transfer sürecinde 630 bin pound değerinde bir saat hediye etti.

Spor

23.01.2024, 20:22

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'a transfer olan Cristino Ronaldo, bu kez kendisine hediye edilen saatle gündemde.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Mirror'da yer alan habere göre; Suudi kulübünden yıllık 200 milyon euro kazanacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'ya kulübü Al-Nassr'dan özel bir hediye takdim edildi. Suudi kulübünün, 37 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcuya transfer sürecinde 630 bin pound değerinde saat hediye ettiği ortaya çıktı.

,

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

SAATİN DEĞERİ 15 MİLYON TL

Suudi Arabistan bayrağından ilham alınan ve yeşil renkte tasarlanan Jacob & Co markasına ait saatin değeri yaklaşık 15 milyon TL. Ronaldo'ya hediye edilen saat sosyal medyada gündem oldu. Ronaldo'ya hediye edilen saat ile ilgili binlerce yorum yapıldı.

Beşiktaş'ın çok koşulacak hoca önerisi: Liverpool ekibinden! Beşiktaş'ın çok koşulacak hoca önerisi: Liverpool ekibinden! Haberi Görüntüle

389 ADET DEĞERLİ TAŞ VAR

37 yaşındaki Portekizli yıldız için özel olarak üretilen ve beyaz altından oluşan saatte 389 adet nadir bulunan değerli taş da bulunuyor.

Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN TAKIMI KUPADAN ELENDİ

Öte yandan Suudi Arabistan Süper Kupa yarı finalinde Al İttihad ile Al Nassr karşı karşıya geldiği maçta Cristiano Ronaldo'nun takımı Al Nassr, 3-1 mağlup olarak elendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading