Yandex Metrica

Ahmetcan Kaplan'a dev talip! Avrupa devi Trabzonsporlu yıldıza teklif yaptı

Ahmetcan Kaplan'a dev talip! Avrupa devi Trabzonsporlu yıldıza teklif yaptı

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un genç futbolcusu Ahmetcan Kaplan, gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine taktı. Fransa'dan taliplisi olan Ahmetcan'ın Karadeniz ekibinde kalmak istediği ortaya çıktı.

Spor

07.03.2024, 23:58

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'da genç yıldızlara teklif yağıyor.

Edgar Ie'nin sakatlığı sonrası bulduğu forma şansını iyi değerlendirerek dikkat çeken Ahmetcan Kaplan, Fransa ekibi Lille tarafından takip ediliyor.

Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in de formasını giydiği Fransız ekibi, Türk stoper için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Daha önce kadrosuna kattığı Türk oyunculardan üst düzey verim alan Lille, Ahmetcan'ı da stoper bölgesine yerleştirmeyi hedefliyor.

Gelecek sezon uygulanacak yerli kuralından dolayı Ahmetcan Kaplan'ı satmaya sıcak bakmayan Karadeniz ekibi, 10 milyon Euro üzeri teklif gelmesi durumunda ayrılmasına izin vereceği öğrenildi.

Daha önce genç yıldıza övgüler yağdıran Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Trabzonspor'a geldiğimde A takımdaydı ama süre almıyordu. Çalışmalara başladıktan sonra çok önemli bir potansiyel olduğunu gördük. Önemli mesafe katediyor. Ters ayakla ters tarafta oynamasına rağmen. Gidişatından mutluyuz. Kendini geliştirmeye, yatırım yapmaya devam ediyor. Umarım gelişerek devam eder." ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Bordo-mavili ekiple 15 resmi maça çıkan 19 yaşındaki stoper 952 dakika süre aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading