Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ahmet Nur Çebi'den FB ve GS tepkisi: Diğer başkanlar gibi değilim!

Ahmet Nur Çebi'den FB ve GS tepkisi: Diğer başkanlar gibi değilim!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün 2023 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:37

Kulübünün 1. Olağan Divan Kurulu Toplatısı'nda konuşan Çebi'nin gündeminde Fenerbahçe ve Galatasaray vardı. Çebi'nin öne çıkan konuşmaları şu şekilde;

Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Avusturya maçı hangi kanalda... Haberi Görüntüle

"KOKUŞMUŞ DÜZENLE BAŞA ÇIKAMIYORUM"

"Hakemlerle ilgili inanın ben Beşiktaş başkanı ve yönetim olarak her şeyi yapıyoruz. Ama maalesef kokuşmuş düzenle başa çıkmakta zorlanıyorum. Kokuşmuş düzenle başa çıkmak için camianın arkamda olması gerekiyor"

5-10 maç arası ceza! Osayi Samuel 10 maç ceza mı... Haberi Görüntüle

"HİÇBİR ZAMAN 5 PUAN İSTEMEDİK"

"Depremden 3 gün sonra TFF Başkanı, Kulüpler Birliği ile toplantı yaparak bir  target="_blank">puan sistemi üzerinde çalıştıklarını söyleyip 2 farklı öneride bulundu. Birine daha yakın olduğunu ve bunun Beşiktaş'ın aleyhine olduğunu hissettim. Bana yapılanları hak etmedim ben. Depremzedelere ailemle beraber en çok yardım eden insanlardan biriyim. Biz hiçbir zaman 5 puan istemedim. O gün Galatasaray ve Fenerbahçe, bizim savunduğumuz şey kabul edilseydi acaba susacak mıydı?"

Olaylı maçla ilgili Trabzonspor da açıklama yapacak: Başkan Ertuğrul Doğan'dan... Haberi Görüntüle

"DİĞER BAŞKANLAR GİBİ DEĞİLİM"

"Ben diğer kulüp başkanları gibi değilim. Beşiktaşlılık duruşu, ne dersek arkasında dururuz. Alacağımız puanlara göre vaziyet alan bir kulüp olmadık. Biz şerefli ve onurlu bir kulübüz. Bugün tartışılan o gün hakemler ilgili konuşmayıp bugün konuşanlardır. Doğru yolda olduğumu düşünüyorum."

Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a geldi! Binlerce taraftar havalimanına akın etti Haberi Görüntüle

"TRANSFER BÖYLE BİR ŞEY"

"Sezon başında Premier Lig takımı deniliyordu ama bugün eleştiriliyoruz. Transfer böyle bir şey. Geldiğimizden bu yana 30 milyon  target="_blank">euro gibi bir parayı hiçbir şey yapmayan oyunculara ödedik. Bizim dönemimizde alınan oyuncular ile 5 yıllık kontrat yapmıyoruz. Bir oyuncu kötüyse, sezon sonunda onu gönderebiliriz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading