Yandex Metrica

Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın tartıştı mı? Ümraniye'deki istifanın perde arkası

Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın tartıştı mı? Ümraniye'deki istifanın perde arkası

Son dakika haberleri... Dün öğle saatlerinde Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Sergen Yalçın'ın ayrılığı futbolcuları şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 18:26

Beşiktaş'ta kötü gidişatın faturası Sergen Yalçın'a kesildi.

Dün kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen 49 yaşındaki teknik adamın ayrılık sözleri ortaya çıktı.

Kötü sonuçlara müdahale edemediğini itiraf eden Yalçın, "Her maç Sırat Köprüsü’nden geçiyorum. Bu gruba verecek birşeyim, diyecek sözüm kalmadı. Her türlü saha ve psikolojik çalışmayı yaptık." ifadelerini kullanarak gitmesinin daha doğru olacağını açıkladı. 

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? Haberi Görüntüle

'DEVAM ETMEK İSTEMİYORUM'

Sahaya çıkınca istediklerini yansıtamadıklarını bildiren Sergen Yalçın, "Bizim de anlam veremediğimiz, içinden çıkamadığımız durum bu. Olur olmaz kişiler atıp tutuyorlar. Ben Beşiktaş ’ın içinden geldim. Kulübün önünü açma adına devam etmek istemiyorum" dedi.

ÇEBİ ISRAR ETMEDİ

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, istifasını sunan Sergen Yalçın'ın sözleri sonrası, "Karar senin ve ekibinin. Ben takımı düştüğümüz yerden kaldırmanızı bekliyordum. İnancım var. Hâlâ var. Madem siz ayrılığı öne koydunuz herkes için hayırlı olsun." yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading