Yandex Metrica

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray maçı öncesi hakem açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray maçı öncesi hakem açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son günlerde hakemlerle ilgili yapılan açıklamalara değinirken "Yapılan bir yanlışa müdahale etmezsen yarın bu sizin de başınıza gelir. Galatasaray da şu anda bunu yaşıyor. Bu açıklamaların derbi öncesi hakemleri etkileyecek şekilde yapılmamasını diliyorum. Birinin bugün canı yandı diyerek, eyyamcılık yapıp, sonraki maçta o takıma sahip çıkmak gibi bir sonuçla umarım karşılaşmayız." açıklamasında bulundu.

Spor

05.03.2024, 05:06

Beşiktaş, Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Atakaş Hatayspor'a konuk olacak. Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, kritik maç öncesinde gündemi değerlendirdi.

Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Haberi Görüntüle

''HERKES ŞİKAYET EDİYOR''

Hakemlerin performansı hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, "Herkesin hakemle ilgili serzenişi oldu. Ben daha önce hakemler değişmeli demiştim. Birkaçı değişse de sonra geri getirildiler. Eski hakemlerin dönmesine kimse ses çıkarmadı, geç kaldılar. Gönderilen arkadaşlar geri geldi. O zaman şimdi zamanı değil diyenler şimdi şikayet ediyor." dedi.

UEFA Konferans Ligi'nde bu gece: Fenerbahçe'nin olası rakibi belli gibi UEFA Konferans Ligi'nde bu gece: Fenerbahçe'nin olası rakibi belli gibi Haberi Görüntüle

''DERBİYİ ETKİLEMEMELİ''

Hakemlerle ilgili yapılan açıklamaların derbiye etki etmemesi gerektiğini belirten Ahmet Nur Çebi "Yapılan bir yanlışa müdahale etmezsen yarın bu sizin de başınıza gelir. Galatasaray da şu anda bunu yaşıyor. Bu açıklamaların derbi öncesi hakemleri etkileyecek şekilde yapılmamasını diliyorum. Birinin bugün canı yandı diyerek, eyyamcılık yapıp, sonraki maçta o takıma sahip çıkmak gibi bir sonuçla umarım karşılaşmayız." açıklamasında bulundu. 


Loading