Yandex Metrica

Ahmet Nur Çebi'den Caner Erkin açıklaması! Milli oyuncunun yeni takımı belli oldu

Ahmet Nur Çebi'den Caner Erkin açıklaması! Milli oyuncunun yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, şu an boşta olan Caner Erkin ile ilgili yöneltilen soruya kafa karıştırıcı bir cevap vererek akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor

23.01.2024, 22:16

Fatih Karagümrük ile sözleşmesini fesheden Caner Erkin'in Beşiktaş'a imza atacağı iddia edilmişti.

Antalya'da kamp yapan Beşiktaş'ı ziyaret eden kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, Caner ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında gazetecilerle buluşan Çebi, "Caner benim çok sevdiğim bir oyuncudur. Bizim de formamızı giydi. Şartlar nasıl olur bakacağız. O gün, ona ihtiyaç var mı? Buna bakacağız. Caner için ne yok diyebilirim, ne var diyebilirim.Şu an için bir şey söyleyemem. Şu anda gündemimizde Caner Erkin yok." ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ'DEN YABANCI SINIRI AÇIKLAMASI

TFF tarafından uygulanan mevcut yabancı sınırına da değinen Ahmet Nur Çebi, "Sezon başlamadan 9+2 şeklinde devam edilmesi gerektiğini belirttik. Federasyonun aldığı karara yönelik transferlerimizi yaptık. 6 ay sonra değiştirdim, şimdi serbest denirse benim kayıplarımı kimin karşılaşayacağını sormam lazım. Gerçeği söyleyeyim, Avrupa'daki futbol takımlarıyla mücadele etmek isteyeceksiniz, futbolcunuzun Avrupa'dan futbolcularla rekabet etmesini engelleyeceksiniz. Burada bir çelişki var. Bırakın bizim futbolcularımız koyulan kuralla forma bulmasınlar, kendi bileklerinin haklarıyla formayı alsınlar. İçinde bulunduğumuz durum nedeniyle zararın temin edilmesini de doğru buluyorum. Futbolcularımızın kimseden eksik olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading