Yandex Metrica

Ahmet Çalık'ın ailesi Suriye halkını unutmadı! Gıda kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Ahmet Çalık'ın ailesi Suriye halkını unutmadı! Gıda kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz hafta Ankara'dan Konya'ya döndüğü esnada trafik kazası geçirerek yaşamını yitiren Ahmet Çalık'ın ailesi Suriye'nin İdlib kırsalında çadır kamplarında kalan vatandaşlara yardımda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:40

Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın ailesi evlatlarınn hayrı için Suriye halkına yardım kolileri gönderdi.

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ulaştırılan 750 gıda kolisi İdlib'teki çadır kentlerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İHH Suriye Çalışmaları Medya Sorumlusu Selim Tosun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ahmet Çalık’a rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF seçimleri ne zaman yapılacak? TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF... Haberi Görüntüle

SELİM TOSUN: ÇOK ÖNEMLİ BİR DESTEK 

Ahmet Çalık’ın ailesi tarafından bağışlanan gıda maddelerinin ailelerin sofralarında azık olacağını anlatan Tosun, ‘‘Elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın ailesi tarafından bağışlanan 750 adet gıda kolisinin dağıtımını gerçekleştirdik. Ulaştırmış olduğumuz bu yardım malzemeleri kendi ülkesinde mülteci konumuna düşen sivillere kötü kış koşulları içerisinde önemli bir destek oldu. Bağışlarından ötürü merhum Çalık’ın ailesine mazlumlar adına teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Haberi Görüntüle

'SAVAŞ MAĞDURU AİLELER VAR'

Suriye’de son yılların en soğuk kış mevsiminin yaşandığına dikkat çeken Tosun, ‘‘Mevcut şartlardaki kötü kamp koşulları içerisinde temel gıda malzemeleri ve yakacağa ulaşmakta zorluk yaşayan on binlerce savaş mağduru aile var. Bağışçılarımızın destekleriyle bu mağduriyeti gidermek üzere ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ dedi.

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Haberi Görüntüle

AHMET ÇALIK'IN YAŞANTISI GÜNDEM OLDU

Sİvasspor ile oynanan 20.hafta mücadelesi sonrası takıma verilen izni ailesinin yanında Ankara'da geçiren Ahmet Çalık, burada yaz aylarında evlenmeyi düşündüğü nişanlısıyla nikah işlemlerini halletti.

Daha sonra Konyaspor ile yapacakları antrenmana gitmek için 11 Ocak'ta Ankara'dan Konya'ya dönen milli futbolcu, buzlanmadan kaynaklanan kazadan dolayı aracıyla beraber şarampole yuvarlanmıştı. 

Olay yerinde yaşamını yitiren Ahmet Çalık, Ankara'nın Eryaman ilçesinde kılınan cezane namazıyla defnedildi. 

Muhafazakar yaşantısıyla taktir edilen Ahmet'in daha önce Kur'an-ı Kerim okuduğu anlar ve Umre'ye gittiği görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı. 

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'DE 2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Kıonyaspor'dan önce Galatasaray forması giyen Ahmet Çalık, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında Süper Lig şampiyonlukları yaşadı.

Stoper pozisyonunda görev yapan Ahmet, EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda da yer almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading