Yandex Metrica

DOLAR

32.58

%0.24 expand_less

EURO

34.92

%0.83 expand_less

ALTIN

2440.80

%0.39 expand_less

BIST

9645.02

%0 expand_less

BTC ($)

66754.98

%0.35 expand_less

Ahmet Çakar'dan TFF'ye sert tepki! Operasyon için o ismi suçladı

Ahmet Çakar'dan TFF'ye sert tepki! Operasyon için o ismi suçladı

Son dakika haberleri... Eski hakem Ahmet Çakar, Süper Lig'de yaşanan hakem kıyımına kayıtsız kalmadı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Çakar, TFF'yi suçladı.

Spor

23.01.2024, 18:56

Eski hakem Ahmet Çakar, twitter adresinden açıklama yaparak, bugün hakemliği bıraktığını açıklayan Mete Kalkavan'ı tebrik etti.

Süper Lig'de görev alan hakemlere seslenen Çakar, "Bak başta Mete Kalkavan sana ve diğer hakemlere sesleniyorum. Mhk ve federasyon arkadaşlarınızı sattı. Bugün onlara yarın size. Emireri hakem olmak istemiyorsanız siz de bırakın. Bu onur kırıcı eyleme alet olmayın. Bugün bu cesareti göstermezseniz tarih sizi asla affetmeyecek" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün Mete Kalkavan'ın istifa haberini alır almaz, "Bravo Mete Kalkavan.Doğru yaptın" ifadelerini dile getiren Ahmet Çakar, "Ne oldu Servet Yardımcı, sözüm ona operasyon yapıyordun. Bak yaprak dökümü başladı.Mete Kalkavan da tetikçi olmamak için hakemliği bıraktı. Artık sen ve ortakların sahaya çıkar, hakemlik yaparsınız. Yazık bir de Türkiye'yi UEFA'da temsil ediyorsun" açıklamasında bulundu.

Hüseyin Göçek'e de seslenen Çakar, "Susma konuş. Seni hangi federasyon üyesi yönettiğin bir maç sonrası, şehrinin takımı kaybettiği için, arayıp hakaretler etti." ifadelerini kullanarak kafalarda soru işareti yarattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading