Yandex Metrica

Ahmet Çakar'dan Halil Umut Meler'e sert sözler! Canlı yayında ortalık karıştı

Ahmet Çakar'dan Halil Umut Meler'e sert sözler! Canlı yayında ortalık karıştı

Son dakika haberleri... Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş-Başakşehir maçını yöneten Halil Umut Meler hakkında gündem yaratan ifadeler kullandı.

Spor

23.01.2024, 19:48

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş evinde Başakşehir'e 1-0 kaybederek ligdeki ilk yenilgisi yaşadı.

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Valerien Ismael, hakeme yaptığı itiraz sonrası kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Karşılaşmayı Beyaz TV'de yorumlayan eski hakem Ahmet Çakar, mücadelenin hakemi olan Halil Umut Meler'e ateş püskürdü.

Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR: HALİL UMUT MELER SEN KÖTÜ BİR ADAMSIN

Namusum şerefim üzerine yemin edebilirim ki Halil Umut meler sen kötü bir adamsın. Bütün stadı oyuncuları hatta Valerian İsmail’i tahrik ettin. Zerre iyi bir insan değilsin sevimsiz bir şahıssın. Senin içinde başka planları yapan bir adam var. Beşiktaş’ı doğradın.

İlk yarıda Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyona da değinen Çakar, "O pozisyona ben de penaltı demem ama Halil Umut Meler, davranışlarıyla, tavırlarıyla ciddi olarak ortamı geri. Geçen hafta Beşiktaş kulübü haklı olarak sisteme isyan etti. TFF ise Beşiktaş'a gider yaptı ve senin en nefret ettiğin hakemi vereceğim dedi. Halil Umut Meler çok ciddi sakatlık geçirmişti. Penaltıdır diyemem ama hakemin tavır davranışları tahrik edici" görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading