Yandex Metrica

Ahmet Ağaoğlu ve Kouassi arasında geçen forma gerginliği dikkat çekti!

Ahmet Ağaoğlu ve Kouassi arasında geçen forma gerginliği dikkat çekti!

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jean Evard Kouassi ve Emrehan Gedikli için düzenlediği imza töreninde kahkaha tufanı atıldı.

Spor

02.02.2024, 18:10

Süper Lig lideri Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı ancak Afrika Uluslar Kupası'nın ardından kente gelen Kouassi ile transferin son günlerinde kadroya dahil edilen Emrehan Gedikli için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde imza töreni gerçekleştirildi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, kulübün sosyal medya hesaplarından yayımlanan imza töreninde yaptığı konuşmada, Kouassi'nin, Gervinho'nun sakatlanmasının ardından kadrolarına kattıkları bir oyuncu olduğunu belirterek, "Denizlispor maçı sonrası bütün herkesin beğenisini kazandı. Takım için doğru oyuncu olduğunu tek maçta kısa sürede ispatladı. Hayırlı olsun. Ailemizin bir parçası oldu. İnşallah hep birlikte Trabzonspor forması altında büyük zaferlere imza atacağız. Bu sevinci bizle paylaşacak ve zaferlere katkı sağlayacak bir oyuncu olacağından hiçbirimizin şüphesi yok." dedi.

Emrehan Gedikli'yi ise 7-8 senedir Bayer Leverkusen alt yapısında takip ettiklerini vurgulayan Ağaoğlu, şöyle devam etti:

"Kısa sürede A takıma çıkacağını beklemiyorduk. Biraz daha erken davransak daha ucuza alabilirdik. Gösterdiği performansla A takıma çıkınca, daha fazla bonservis bedeline mal oldu. Leverkusen'e oyuncunun gelişimine katkı sağladığı için teşekkür ediyoruz. İleri dönük planlamada faydalı olacağına inandığımız bir oyuncu. Daha önce takıma kattığımız 4 genç oyuncuyla birlikte, takıma katkı sağlayacaktır. Yerli oyuncu olarak federasyonun aldığı kararı da göz önünde bulundurursak, bu genç transferlerin ne kadar önemli olduğunu görürüz. Emrehan, hoş geldin. Aynı zamanda Trabzonlusun. Senden beklentilerimiz çok fazla. Trabzonspor'a, Türk futboluna katkı vereceğine inancımız tam. Trabzonspor forması altında futbolu bırakmayı Allah nasip etsin."

İmza töreninde Ahmet Ağaoğlu ve Kouassi arasında geçen forma diyaloğu ise izleyenleri güldürdü.

İşte ikili arasında geçen konuşma;

Ahmet Ağaoğlu: Kouassi, rakamlardan birini seç.

*Kouassi: En üstteki başkanım.

Ahmet Ağaoğlu: 61 çıktı. Biz bunu 1461 yapalım. Hamsik 5 bin forma aldı.

*Kouassi: Başkanım ben devre arasında geldim ama...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading