banner2

Ahmet Ağaoğlu isyan etti: Direnemezsem görevi bırakırım, büyük ihanet olur!

Son dakika haberleri... Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, genel kurulda yaptığı konuşmada yeni yapılacak havaalanından dolayı mevcut tesislerin kapanacağını belirterek tepki gösterdi.

Spor 29.10.2022, 12:57
Abone ol
Ahmet Ağaoğlu isyan etti: Direnemezsem görevi bırakırım, büyük ihanet olur!

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, şehirde yapılacak yeni havalanına karşı çıktığını itiraf etti.

Genel kurulda açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, yeni yapılacak havaalanından dolayı mevcut tesislerin de yok olacağını öne sürdü.

Kendisinin eski bir pilot olduğunu söyleyen Ağaoğlu, "Yeni bir havaalanı projemiz var ve yaptığımız incelemelerde tesislerimizin yüzde 90'ı istimlaka gidiyor.  Ben şahsen eski bir pilot olarak ve biraz da havacılık konusunda bilgisi olan biri olarak Trabzon şehrinin daha büyük bir havalanına ve aşağıya doğru bütün spor tesislerini de içine alarak yeniden bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

AHMAET AĞAOĞLU: BU ŞEHRİN SPOR TESİSLERİNE İHTİYACI VAR

Yeni spor tesislerine ihtiyaç olduğunu belirten Ahmet Ağaoğlu, "Ben şahsen şunu söylüyorum. Bu şehrin havaalanına ihtiyacı yok, spor tesisine ihtiyacı var. Trabzonspor böyle bir tesisten mahrum bırakırlarsa ve eğer engel olamazsam görevi bırakırım. Trabzonspor'u o tesislerden mahrum etmek ihanetlerin en büyüğü olur." görüşlerini aktardı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!