Yandex Metrica
SON DAKİKA
Afrika Kupası'nda skandal! Galatasaray'ın eski yıldızı sarhoş çıktı

Afrika Kupası'nda skandal! Galatasaray'ın eski yıldızı sarhoş çıktı

Son dakika haberleri... Bir dönem Galatasaray forması da giyen Mario Lemina ve Arsenal'ın yıldızı Aubameyang sürpriz bir şekilde Gabon Milli Takımı kampından ayrıldı. İki yıldızın da sarhoş olarak otele döndüğü ve bu nedenle kadro dışı kaldığı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:39

Afrika Uluslar Kupası'nda Gabon Milli Takımı kadrosunda bulunan Mario Lemina ve Pierre-Emerick Aubameyang kamp kadrosundan çıkarıldı.

Milli takım temsilcilerinin yapmış olduğu açıklamalarda iki oyuncunun da koronavirüs geçirdikten sonra kalbinde sorun yaşadığı ve bu nedenle Kamerun'dan ayrıldıklarını belirtti.

İki yıldızın bir anda kamptan ayrılması bir kesime göre ise farklı olayların yaşandığı ve bu nedenle kadro dışı kaldıkları iddia edildi.

Transferde Di Maria bombası! Son imzasını atacak Haberi Görüntüle

LEMİNA VE AUBAMEYANG SARHOŞ MU?

Ortaya atılan iddialara göre Gabon Milli Takım oyuncuları Aubameyang ve Lemina gece kaldıkları otele sarhoş olarak döndüler. Ayrıca ikilinin yanlarındaki kadınlarla odaya çıkmak istedikleri ve bu nedenle engellenerek kamptan uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Gabon Milli Takım Teknik Direktörü Patrice Neveu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Onları kulüplerine geri göndermek için akıllıca bir karar aldık, böylece orada daha kapsamlı kontrolleri yapılabilecek" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Opet - Allianz Vero Volley maçı bugün mü, saat... Haberi Görüntüle

GABON'UN AFRİKA KUPASI KARNESİ

Kamerun ev sahipliğinde yapılan Afrika Uluslar Kupası'nda şu ana kadar 2 maç yapan Gabon, 4 puan toplayarak 2.sırada yer aldı.

İlk maçta Komorlar'ı 1-0 yenen Gabon, ikinci maçta Gana ile 1-1 berabere kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading