Yandex Metrica

Afganistan'dan Sivasspor için geldi! Dev maç öncesi hayaline kavuştu

Afganistan'dan Sivasspor için geldi! Dev maç öncesi hayaline kavuştu

Son dakika haberleri... Afganistan'tan gelen Muhammed Eyüp Türkmen, çarşamba günü oynanacak Sivasspor - Alanyaspor maçı için şehre geldi.

Spor

23.01.2024, 19:14

Afganistan'ın başkenti Kabil'de babasının Sivaslı iş arkadaşı sayesinde Sivasspor taraftarı olan 11 yaşındaki Muhammed Eyüp Türkmen, Alanyaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçını izlemek için ailesiyle kente geldi.

Afganistan'da yaşarken babasının Sivaslı iş arkadaşı Serkan Durmaz tarafından kendisine Sivasspor forması hediye edilmesinin ardından kırımızı-beyazlı takıma hayranlık duyan Muhammed, Taliban'ın Afganistan'a girmesiyle ailesi ile Pakistan'a gitti.

Yaşamına burada devam eden Muhammed, 2019 yılında Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe maçını kente gelerek statta izledi.

Muhammed, maç öncesi tarihi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Sivasspor Store'u ziyaret ederek forma, atkı ve şapka aldı.

Fenerbahçe Süper Kupa'dan ne cezası aldı? Mağlup sayıldı mı? PFDK para cezası verdi mi? Fenerbahçe Süper Kupa'dan ne cezası aldı? Mağlup sayıldı mı? PFDK... Haberi Görüntüle

'SİVASSPOR MAÇI 3-0 YENECEK'

Meydanda basın mensuplarına açıklama yapan Muhammed, Sivasspor'u çok sevdiğini belirterek, "Afganistan'da yaşarken de Sivasspor'u tutuyordum. Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ı çok seviyorum. İnşallah futbolcu ağabeylerimiz, Rıza hocamız ve takımımızla birlikte Sivasspor kupayı alacak. Çok heyecanlıyım. Sivasspor bu maçı 3 golle 3-0 yenecek. Sivasspor'un renklerini, gollerini seviyorum. Umarım kupa Sivas'ın olur." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading