Yandex Metrica

Adnan Polat, Fatih Terim'i suçladı, Burak Elmas'a destek verdi

Adnan Polat, Fatih Terim'i suçladı, Burak Elmas'a destek verdi

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, yarın yapılacak mali genel kurul öncesi açıklamalarda bulunarak, Fatih Terim'i eleştirdi.

Spor

04.02.2024, 03:49

Galatasaray'da gündem Burak Elmas'ın ibra edilip, edilmeyeceği gündemi salladı.

Eski başkanlardan Adnan Polat, yarınki oylama öncesi Elmas'a destek vererek, Fatih Terim'i eleştirdi.

Sözcü gazetesine konuşan Polat, "Olayı sadece futbola bağlamamak lazım. İdari mekanizmaya bakmak gerek. Tüzük, Galatasaray'a hizmet edecek; 21. yüzyılın şartlarına ve değişen dünyaya ayak uyduracak bir durumda değil." ifadelelerini kullandı.

Antalyaspor'un başkanından Sergen Yalçın'a mesaj: Gitmekten yana tavır alırsa... Antalyaspor'un başkanından Sergen Yalçın'a mesaj: Gitmekten yana tavır alırsa... Haberi Görüntüle

ADNAN POLAT'TAN FATİH TERİM'E SUÇLAMA

Galatasaray'da mali, idari ve sportif problemler olduğunu belirten Adnan Polat,  ”İdari ibrasızlık silah olarak kullanılıyor ki bu, çok tehlikeli bir durum. Benimle birlikte 1000'e yakın Galatasaraylı, hiçbir aktiviteye katılmıyor. Galatasaray'ın içinde yüzde 5'i geçmeyecek bir kitle sırf kendi menfaatleri ve çıkarları için kulübü her türlü kötülüğün içine sokuyorlar. Bu, Galatasaray'ın imajına zarar veriyor. Burak Elmas'ın kabahati mi? Değil. Bu takımın kurulmasını teknik direktöre bıraktılar. Durum ortada!” dedi.

Galatasaray'da sezon öncesi kadroyu Fatih Terim'in kurduğu konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading