Yandex Metrica

Adanaspor - Balıkesirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adanaspor - Balıkesirspor maçı hangi kanalda?

Adanaspor - Balıkesirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adanaspor - Balıkesirspor maçı hangi kanalda?

Spor Toto 1.Lig'in 31. hafta maçında Adanaspor ile Balıkesirspor'un mücadelesi izlenecek. Peki, Adanaspor - Balıkesirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adanaspor - Balıkesirspor maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor

19.03.2024, 22:46

Spor Toto 1.Lig ’de 31.hafta oynanacak olan Adanaspor - Balıkesirspor maçı hakkında futbolseverler araştırma yapıyor. Merak edilen, "Adanaspor - Balıkesirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adanaspor - Balıkesirspor maçı hangi kanalda?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Haberi Görüntüle

ADANASPOR – BALIKESİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Adanaspor - Balıkesirspor maçı 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Heyecanla beklenen müsabaka saat 20.30'da başlayacak. 

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

ADANASPOR – BALIKESİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Adanaspor - Balıkesirspor maçı TRT Spor kanalından şifresiz, BeIN Sports Max HD 1  kanalından şifreli olarak izlenebilecek.

Bein Sports Max 1, Digiturk 82, Kablo TV 237 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading