Yandex Metrica

Adana Demirsporlu Balotelli: Deli değil, insanım

Adana Demirsporlu Balotelli: Deli değil, insanım

Adana Demirspor'un Bolu'daki kampına yeni katılan Mario Balotelli, kendisi hakkında yapılan yorumlarına "deli değilim, normal bir insanım" cevabını verdi.

Spor

23.01.2024, 17:39

Adana Demirspor ile gerçekleşen transfer sürecinin çok keyifli geçtiğini aktaran Mario Balotelli, “Gerçekten geldiğim için çok mutluyum. Transfer süreci de gerçekten çok güzel ve keyifli gerçekleşti. Kampa yeni katıldım ve bütün oyuncuları tanımaya çalışıyorum. İyi bir ekip olduğunu hissediyorum. Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum” dedi.

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

'NORMAL BİRİYİM, DELİ DEĞİLİM'

Kendisine gazete ve medya tarafından deli ibaresinin yapıştırıldığını söyleyen 30 yaşındaki forvet, "Şunu belirtmek istiyorum. Ben kendimi normal bir insan olarak görüyorum. Futbolcuların asker olarak davranmalarını istiyorlar. Ama ben eğlenmeyi seviyorum, futbolun dışına çıkıyorum. Taraftarlara da şunu söylemek istiyorum, ben normal biriyim ama kazanmayı çok seviyorum." ifadelerini kullandı. 

İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı Haberi Görüntüle

'BAŞKANLA KARAKTERLERİMİZ BENZER'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile benzer karakterlerde olduğunu anlatan Balotelli, “İlk olarak menajerim tarafımdan öğrendim transfer teklifini. Daha sonra başkan ile görüşmem oldu. Daha önce pek çok sefer Türkiye’den transfer teklifleri almıştım ama başkanla görüştükten sonra benzer karakterlerde olduğumuzu fark ettim. Böyle bir teklifi aldığım için gerçekten çok mutlu oldum ve geldiğim için çok mutluyum” görüşlerini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading