Yandex Metrica

Adana Demirspor David Luiz ile prensipte anlaştı

Adana Demirspor David Luiz ile prensipte anlaştı

Transfer döneminin popüler takımı Adana Demirspor, dünyaca ünlü Brezilya futbolcu David Luiz ile ön anlaşmaya vardı.

Spor

23.01.2024, 17:40

Mario Balotelli, Younes Belhanda ve Svensson transferiyle adından söz ettiren Adana Demirspor, Arsenal'den ayrılan 34 yaşındaki defans oyuncusu David Luiz'in transferini bitirmeye çok yaklaştı.

Oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdüren Mavi-şimşekler, 2 senelik kontrat isteyen Brezilyalı futbolcuyla prensipte anlaştı.

Resim

Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği karar yıllarca konuşulacak Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği... Haberi Görüntüle

KARİYERİNDE REKOR BEDELLERLE TRANSFER YAPTI

Kariyerine Brezilya'nın Vitoria takımında başlayan David Luiz, 2007'de 500 bin Euro bedelle transfer olduğu Benfica'da ilk kez Avrupa macerasına başladı.

Daha sonra gösterdiği çıkışla devlerin radarına giren Brezilyalı, 25 milyon Euro karşılığında 2011'de İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'ye transfer oldu. 

Burada Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan Luiz, Fransa'nın yolunu tutarak 50 milyon Euro'ya Paris Saint Germain'e gitti. 

Fransa'da iki sezon oynadıktan sonra 35 milyon Euro yeniden Chelsea'ya dönen Luiz, son olarak 2019'da dahil olduğu Arsenal'de iki sezon forma giydi.

Resim

Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

22 KUPA KAZANDI

Kariyerinde giydiği takımlarda şampiyonluklara doyan David Luiz, toplamda 22 kupa kazandı.

Brezilya milli takımıyla 2013 Konfederasyon şampiyonluğu yaşayan milli stoper, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, Portekiz ve Fransa Lig şampiyonlukları yaşayarak 3 ülkede şampiyonluk yaşayan ender futbolculardan oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading