Yandex Metrica
SON DAKİKA
Adana Demirspor'da Balotelli şoku! Takım arkadaşını tekme tokat dövüp kan revan içinde bıraktı

Adana Demirspor'da Balotelli şoku! Takım arkadaşını tekme tokat dövüp kan revan içinde bıraktı

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da antrenmanda takım arkadaşını tekme tokat döven Mario Balotelli ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Spor

23.01.2024, 19:15

Süper Lig'de fırtına estiren ancak son haftalarda düşüşle geçen Adana Demirspor'da Mario Balotelli şoku yaşanıyor. Antrenmanda takım arkdaşını tekme tokat döven İtalyan yıldız Adana Demirspor macerası kısa sürdü.

Bugüne kadar oynadığı kulüplerde disiplinsiz davranışlarıyla dikkat çeken Mario Balotelli, formasını giydiği Adana Demirspor’da ortalığı birbirine kattı.

Ertuğrul Doğan Trabzonspor için en büyük hedefini açıkladı Haberi Görüntüle

BALOTELLİ, YUNUS AKGÜN'E SALDIRDI

Türkiye Gaztesi'nin iddiasına göre; Balotelli, tesislerde takım arkadaşı Yunus Akgün’ü tekme tokat döven 31 yaşındaki oyuncu güçlükle sakinleştirildi. Genç ismin yüzünün kan revan içinde kaldığı öğrenildi.

Manchester City ile Real Madrid'in ilginç şampiyonluk istatistiği: Rakibini eleyen... Haberi Görüntüle

YOLLARIN AYRILMASINA KARAR VERİLDİ

Tesislerin kapı ve pencerelerine de zarar veren İtalyan futbolcu için Adana Demirspor yönetimi acil olarak toplandı. 2024’e kadar mukavelesi olmasına rağmen Balotelli ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Lewis Hamilton'dan Ramazan ayında Gazze çağrısı! Haberi Görüntüle

OTELİN KAPI VE PENCERELERİNİ DE KIRMIŞ

Balotelli’nin vukuatı bununla da sınırlı değil. İtalyan forvet, 20 gün önce de Adana’da kaldığı otelin kapı ve pencerelerini kırdığı ve disiplinsiz davranışlarına devam ettiği ortaya çıktı.

Türkiye UEFA ülke puanında kaçıncı sırada? Türkiye'den Şampiyonlar Ligi'ne 2... Haberi Görüntüle

BALOTELLİ'DEN 13 GOL 6 ASİST

Spor Toto Süper Lig'de 12 ve Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere şu ana kadar 13 gole imzasını atan yıldız futbolcu, toplamda 6 da asist yaptı.

MURAT SANCAK YALANLADI

Konuyla ilgili NTV Spor'a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak iddiaların külliyen yalan olduğunu söylerken, "Böyle bir şey mümkün değil. Galatasaray maçı öncesi yalan haberler yapıldı. Balotelli ve Yunus takımda en iyi anlaşan oyuncular." dedi. Murat Sancak daha sonra Instagram hesabından Yunus Akgün ile canlı yayın yaptı. 21 yaşındaki futbolcu iddiaların doğru olmadığını söylerken, "Ayıp böyle haberlerin olması. Boş işler..." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading