Yandex Metrica

Adana Demirspor, Badou Ndiaye ile anlaştı

Adana Demirspor, Badou Ndiaye ile anlaştı

Aris ile sözleşmesi feshi konusunda anlaşarak serbest kalan Badou Ndiaye, Adana Demirspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Spor

23.01.2024, 19:27

Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Galatasaray formasını da giyen deneyimli futbolcu Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı. Transferin yakın zamanda kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 
Adana Demirspor’un Badou Ndiaye girişimleri sonuç verdi. Aris'ten ayrılacak olan yıldız orta saha oyuncusuyla da Adana Demirspor anlaşma vardı. Transferin gerçekleşmesi icin Ndiaye'nin kulübüyle yapacağı fesih görüşmelerinin sonuçlanması bekleniyor. 

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

Badou Ndiaye kimdir? 

2012 yılında kiralık olarak Bodø/Glimt takımına transfer oldu. Bærum Adeccoligaen 2013 en iyi oyuncusu ödülünü kazandı. 5 Ağustos 2015'te Osmanlıspor transfer oldu. Osmanlıspor macerasının ardından Galatasaray'a transfer olan Badou Ndiaye performansıyla göz doldurdu ve Stoke City'e transfer oldu. Stoke City'e ritmini yakalayamayan Ndiaye, eski kulübü Galatasaray'a kiralandı. Son olarak 2019-20 sezonunun kış transfer döneminde Trabzonspor'a kiralandı.

ÖZEL HABER: TR HABER

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading