Yandex Metrica

Adana Demirspor'a Konya freni! Goller ilk yarıda geldi

Adana Demirspor'a Konya freni! Goller ilk yarıda geldi

Süper Lig'de haftaya maç fazlasıyla lider giren Adana Demirspor sahasında Konyaspor ile berabere kaldı. Bu sonuçla ligde 11. haftayı Fenerbahçe puan farkı ve maç eksiğiyle lider geçti.

Spor

23.01.2024, 22:14

Spor Toto Süper Lig 11. haftanın en önemli maçlarından birinde Adana Demirspor evinde Konyaspor'u konuk etüi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Konuk ekibin golü 22. dakikada Mame Diouf'tan gelirken, Adana Demirspor bu gole 32. dakikada Babajide Akintola ile karşılık verdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. 

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

LİDERLİK ŞANSINI KULLANAMADI

Alınan bu sonucun ardından Adana Demirspor, 22 puana çıktı ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yaptı. Akdeniz ekibi liderliği 23 puanlı sarı-lacivertlilere kaptırdı. Konyaspor ise puanını 19'a çıkardı. Adana Demirspor'un 3. haftadaki Fenerbahçe mağlubiyeti dışında yenilgisi yok. Montella'nın öğrencileri bu sezon çıktıkları 11 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin bir sonrali haftasında Adana Demirspor, Kayserispor deplasmanına gidecek. Konyaspor ise kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading