Yandex Metrica

Adana Demirspor 90+9'da puanı kaptı! Hatay'da heyecan dolu maç

Adana Demirspor 90+9'da puanı kaptı! Hatay'da heyecan dolu maç

Süper Lig'in 5. haftasında Hatayspor'a konuk olan Adana Demirspor, 1-0 yenik düştüğü karşılaşmada beraberliği 90+9'da Talha'nın golüyle kurtardı. 101 dakika süren maçın son anları heyecan kasırgasına sahne oldu.

Spor

16.02.2024, 09:26

Süper Lig'in 5. hafta maçında Hatayspor, sahasında Adana Demirspor'u ağırladı. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Ev sahibi ekip 21. dakikada Onur Ergün'ün attığı golle 1-0 öne geçti. Adana Demirspor'un golü 90+9. dakikada Tayyip Talha'dan geldi. Adana Demirspor'da Henry Onyekuru'nun 90. dakikada beklediği penaltı pozisyonunda hakem Burak Şeker oyunu devam ettirdi.

Tarihi transferde Başakşehir engeli Tarihi transferde Başakşehir engeli Haberi Görüntüle

VAR 'GOL YOK' DEDİ

Hakem Burak Şeker, VAR hakemi Koray Gençerler'in uyarısı üzerine monitörden inceleme yaptı. Adana Demirspor'un 90+4'te Tayyip Talha ile bulduğu golü iptal etti. İlk haftayı bay geçen Hatayspor alınan bu sonucun ardından ligde puanla tanıştı. Adana Demirspor ise ligdeki puanını 10'a çıkardı. Ligin bir sonraki haftasında Adana Demirspor, Trabzonspor'u konuk edecek. Hatayspor ise Konyaspor deplasmanına gidecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading