Yandex Metrica

Acun Ilıcalı servetini ortaya koydu! Süper Lig'in golcüsünü alıyor

Acun Ilıcalı servetini ortaya koydu! Süper Lig'in golcüsünü alıyor

Antalyaspor'da geçen sezon sergilediği performansla birçok kulübü arkasına takan yıldız golcü için Acun Ilıcalı devreye girdi. Nuri Şahin’in geçtiğimiz sezon yıldızını parlattığı yıldız golcü Haji Wright için Hull City görüşmelere başladı.

Spor

23.01.2024, 19:26

Yeni sezonda Premier Lig'i hedefleyen İngiliz ekibi, geçen sezonu Antalyaspor'da kiralık geçiren golcü için kulübü SonderjyskE'nin kapısını çalacak.Antalyaspor forması altında 14 gol atıp, 2 asist yapma başarısı gösteren Haji Wright, İngiliz kulübüyle anlaşması an meselesi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Hull City, menajer Shota Arveladze'nin raporu üzerine Haji Wright için temaslara başladı. Haji Wright için Hull City'nin umutlu olduğu ve transferi önümüzdeki günlerde bitirmeyi hedeflediği kaydedildi.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

HAJİ İÇİN BİRÇOK KULÜP DEVREDE

SonderjyskE Sportif Direktörü Esben Hansen de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Haji için çok sayıda somut teklif aldık. Çok büyük hareketlilik var ve kısa sürede satılmasını bekliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading