Yandex Metrica

Acun Ilıcalı resmen duyurdu! Yeni bir futbol takımı satın alıyor

Acun Ilıcalı resmen duyurdu! Yeni bir futbol takımı satın alıyor

Son dakika haberleri... Geçen sezon İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, yeni bir takım daha alacağını açıkladı.

Spor

09.02.2024, 21:12

Futbola olan ilgisi ile bilinen Acun Ilıcalı, geçen sezon Hull City'i satın alarak gündem olmuştu.

İngiltere Championship ekibine yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Ilıcalı, Süper Lig'den bir çok oyuncuyu transfer etmişti.

Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI: YENİ BİR TAKIM ALMAK İSTİYORUM

Hull City'i Antalya'ya getiren Acun Ilıcalı, yeni kulüp müjdesinde bulundu.

Genç oyuncuların gelişimine katkıda bulunmak istediğini belirten Ilıcalı, "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak. Bunu başararak gençlerimize yardımcı olacak bir takım ve ayrıca o ligde birkaç genç oyuncuyu daha kadroya katmak istiyorum. Rekabetçi maçlarda kendilerini geliştirerek daha yüksek seviyelere çıkmamıza yardımcı olurlar. Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın alacağı takımın yine Avrupa'dan olacağı iddia ediliyor. Belçika ve Hollanda'da çalışmalar yaptığı öne sürülen Ilıcalı'nın kısa zamanda resmi adımları atması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading