Yandex Metrica

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Hull City'ye Türkiye'den bir transfer daha

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Hull City'ye Türkiye'den bir transfer daha

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'den bir futbolcu daha transfer edeceklerini açıkladı.

Spor

17.02.2024, 09:00

Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i bonservisleriyle transfer eden Hull City, daha önce Galatasaray'da oynayan Jean Michael Seri ile son olarak Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh'i de renklerine katmıştı. 

Hull City'de yeni transferlerin imza töreninde konuşan kulübün sahibi Acun Ilıcalı 3 transfer daha yapacaklarını ve bunlardan birinin Türkiye'den olacağını ifade etti.

Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı? Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE LİGİ İYİ SEVİYE''

Türk futbolunda önemli yetenekler olduğunu vurgulayan Ilıcalı, "Bu avantajı kullanmak istiyoruz. Türkiye Ligi iyi seviye. Türkiye'deki yıldız oyuncular burada da yıldız olacak" dedi.

Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Haberi Görüntüle

KİM BU FUTBOLCU?

Acun Ilıcalı'nın ''Türkiye'den bir transfer daha yapacağız'' sözleri sonra bu futbolcunun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Sosyal medyada iki futbolcunun adı geçiyor. Birisi Feenrbahçe'de forma giyen Yunan futbolcu Pelkas, diğer ise geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Halil Dervişoğlu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading