Yandex Metrica

Aboubakar sürprizi! Süper Lig devine haber gönderdi

Aboubakar sürprizi! Süper Lig devine haber gönderdi

Son dakika transfer haberleri... Geçen sezon Beşiktaş'ın lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve olaylı bir şekilde Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a imza atan Vincent Aboubakar Süper Lig'e geri mi geliyor?

Spor

23.01.2024, 19:05

Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'da mutsuz olan Vincent Aboubakar, Süper Lig ekibi Beşiktaş'a haber gönderdi. 

Geçen sezon kulüpten tartışmalı bir şekilde ayrılarak yönetimin tepkisini çeken Kamerunlu golcü, yeni sezonda İstanbul'da kariyerine devam etmek istediğini bildirdi.

Fedekarlığa hazır olduğunu söyleyen 30 yaşındaki yıldız, menajerinin kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşmesini rica etti.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçının tarihi belli oldu Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçının tarihi belli oldu Haberi Görüntüle

ROSİER VE GHEZZAL DESTEK VERDİ

Beşiktaş'taki ilk sezonunda harika bir performans ortaya koyan Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier, eski takım arkadaşlarının geri gelmesi için istekte bulunduğu öğrenildi.

Özellikle Rosier'in Trabzonspor ile oynanan mücadele sonrası Intagram'dan Aboubakar'ı paylaşması dikkat çekmişti.

Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi ve Kenan Karaman'dan istediği verimi alamayan Beşiktaş'ın yeni teknik direktör Valerien Ismael'in isteği doğrultusunda Aboubakar'ı transfer edebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR BEŞİKTAŞ'TAN NEDEN AYRILDI?

Beşiktaş ile geçen sezon 26 maça çıkan Aboubakar, 15 gol atıp, 5 asist yapmıştı.

Aboubakar sözleşmesinde yazan '30 maç oynarsa kontratı 1.5 milyon Euro maaşla uzar" maddesi nedeniyle sakatlığını bahane edip sezonun son haftalarında forma giymemişti.

Kamerunlu futbolcu senelik 3.5 milyon Euro talep edince, Beşiktaş yönetimi masadan kalkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading