Yandex Metrica

Aboubakar'ın golü Kamerun'a tur için yetmedi

Aboubakar'ın golü Kamerun'a tur için yetmedi

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya, G Grubu'ndaki üçüncü maçında Kamerun, Brezilya'yı Aboubakar'ın 90+2. dakikada attığı golle 1-0 yendi. Ancak bu sonuç Kamerun’a yetmedi.

Spor

23.01.2024, 20:08

Bu sonuçla Sambacılar adını lider olarak son 16'ya yazdırırken, Afrika temsilcisi ise turnuvaya veda etti. 2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu üçüncü maçında Kamerun ile Brezilya karşı karşıya geldi. Lusail Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Kamerun 1-0 kazandı.

Kamerun'a galibiyeti getiren golü 90+2. dakikada Vincent Aboubakar kaydetti. Gol öncesinde sarı kartı olan Aboubakar, gol sevincinde formasını çıkardığı için ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Brezilya 6 puanla Dünya Kupası'nda son 16'ya yükselirken Kamerun ise 4 puanda kalarak evine döndü. Gruptaki ilk maçında Sırbistan'ı 2-0 yenen "Sambacılar", ikinci karşılaşmada da İsviçre'yi tek golle mağlup etmişti. Brezilya, Dünya Kupası son 16 turunda Güney Kore ile karşı karşıya gelecek.

Kamerun’da Beşiktaş forması giyen Kevin Nkoudou mücadelede süre almadı.

Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Haberi Görüntüle

NEYMAR MAÇI TRİBÜNDE İZLEDİ

Brezilya'da sakatlığı bulunan yıldız oyuncu Neymar, Kamerun maçını tribünde izledi.

Sambacıların, Sırbistan ile G Grubu'nda oynadığı ilk maçta sakatlanan Neymar, İsviçre karşılaşmasının ardından Kamerun maçında da forma giyemedi.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

DANİ ALVES BREZİLYA'NIN EN YAŞLI OYUNCUSU OLDU

Brezilya'nın Kamerun'la oynadığı mücadelede ilk 11'de sahaya kaptan olarak çıkan Dani Alves, Brezilya'nın Dünya Kupaları'nda oynayan en yaşlı oyuncusu olarak tarihe geçti.

Alves, 39 yaşında Dünya Kupası'nda forma giydi ve Thiago Silva'ya ait olan rekoru kırdı.

Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Haberi Görüntüle

PELE'YE "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI

Brezilyalı taraftarlar, sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören efsane futbolcuları Pele'yi unutmadı.

Brezilyalılar, Kamerun karşılaşması öncesinde kale arkası tribününde, Pele'nin fotoğrafının da bulunduğu afişte yer alan "Get well soon" mesajıyla efsane oyuncuların geçmiş olsun dileklerini iletti.

Lusail Stadı'ndaki mücadeleyi 85 bin 986 kişinin izlediği açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading