Yandex Metrica

Sitede Ara

Aboubakar'dan Fenerbahçe itirafı: ''Hainlik olurdu''

Aboubakar'dan Fenerbahçe itirafı: ''Hainlik olurdu''

Beşiktaş'ın Al Nassr'dan yeni transferi Aboubakar suskunluğunu basın toplantısında bozdu.

Spor

23.01.2024, 20:21

Sözlerine Beşiktaş transferiyle başlayan Aboubakar: "Beşiktaş'a dönmek benim için mutluluk verici. Burası bir aile benim için. Eski mutlulukları yaşamak ve takıma katkı sağlamak için hazırım." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla ilk temas kuruldu Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla... Haberi Görüntüle

''KUPALAR KAZANMAK İÇİN GELDİM''

"Önceki dönemimde çok iyi başladık. Milli takımda bir sakatlık yaşadım, tedaviden sonra Sivasspor maçında 45. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldım. Evet, 30. maçta oynasam kontratım devam edecekti ama bununla bir bağlantısı yok."

"Beşiktaş'ta kupalar kazanmak ve bana gösterilen sevginin karşılığını vermek için elimden geleni yapacağım. Yine güzel anlar yaşayacağız."

"Bence çok iyi bir takımımız var. Her şeyin başı inanmak, kendimize inanmalıyız. Şu an yapmamız gereken şey, kalitemizi göstermek. Şampiyon olacağımıza inanıyorum."

Sergen Yalçın'ın ''Bilerek mi oynatmadı?'' iddialarına ise Aboubakar: "Sergen Yalçın ile ilgili bir sıkıntım yok, büyük saygı duyuyorum. Onunla o dönemde sadece gelen daha iyi teklifler hakkında konuşmuştum." sözleriyle konuya açıklık getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE, MENAJERİM İLE GÖRÜŞTÜ!

"Fenerbahçe, menajerim ile konuştu. Ama ben Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir'e gitmek için buradan ayrılmam. Bu hainlik olur. Buraya karşı çok önemli şeyler hissediyorum. Bütün takımlara saygı duyuyorum ama Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading